spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Congres Național de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială

18 mai 2022 - 21 mai 2022

Stimați colegi, dragi prieteni,

Ne face nespusă plăcere să vă invităm la o nouă ediție a Congresului Național de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială cu Participare Internațională.

După două ediții de succes organizate exclusiv în mediul virtual, ne bucurăm să anunțăm primul eveniment fizic ORL, ce se va desfășura în perioada 18 – 21 Mai 2022Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca, va găzdui reuniunea față în față și suntem convinși că vom întreprinde împreună o nouă experiență remarcabilă.

Cu fiecare an în care ne-am întâlnit, fie față în față, fie online, am demonstrat că SORLCCF nu este numai o comunitate științifică reprezentativă la nivel național și internațional, în care educația, progresul și inovația sunt valorile de temelie; SORLCCF  este o mare familie, unificată de solidaritate, reziliență și empatie. Așadar, în spiritul de fraternitate al Societății noastre, vă așteptăm să susțineți în continuare vocea comunității ORL din România și să vă implicați activ în evenimentele SORLCCF 2022.

Contextul pandemic riscant și imprevizibil pe care îl cunoaștem cu toții mult prea bine, ne determină să facem precizarea că rămânem, totuși, pregătiți pentru orice situație neprevăzută, inclusiv organizarea în format exclusiv virtual a evenimentului. Însă, cu optimism și încredere, vă asigur că vom avea parte de o reuniune de excepție, indiferent de modul de conectare!

Vă invităm să profitați de fiecare moment al acestui eveniment științific și de frumusețile orașului.

Cu respect și recunoștință,


Prof. Dr. Silviu ALBU
Președinte Congres


Prof. Dr. Șerban BERTEȘTEANU

Președinte SORLCCF

Detalii

Începe:
18 mai 2022
Se termină:
21 mai 2022
Site web:
https://orl2022.medical-congresses.ro/

Organizator

Loc de desfășurare

Grand Hotel Napoca
Octavian Goga nr 1
Cluj Napoca, Cluj 400698 România
+ Hartă Google
Telefon
0264 580 715
Vezi site-ul web Loc de desfășurare