spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Congresul Național de Citometrie

25 mai 2023 - 27 mai 2023

Dragi prieteni, stimați colegi,

Asociația de Citometrie din România, în parteneriat cu Facultatea de Biologie a Universității din București au plăcerea să vă invite la Cea de-a XVIa Ediție a Congresului Național de Citometrie din Româniaîn perioada 25 – 27 Mai 2023, la București, în format hibrid.

Manifestarea propune dezbaterea unor teme de actualitate în citometria românească, ultimele noutăți și inovații din domeniu și intenționează să fie un prilej pentru reînnoirea relațiilor dintre specialiști și industrie. Participarea dumneavoastră la aceasă manifestare științifică va contribui la dezvoltarea profesională în domeniul citometriei în flux.

În acest an, cursurile Școlii de Citometrie în Flux, se vor desfășura – independent față de congres – în Mai 2023, la Facultatea de Biologie a Universității din București. Cursurile se adresează în special viitoriilor speciliști, dar și veteranilor din domeniu interesați de revizuirea protocoalelor naționale cât și cunoașterea abordărilor internaționale actuale. Perioada exactă și programul urmează să fie anunțate în curând.

Ambele manifestări vor fi creditate SEPARAT de către CMR cât și OBBCSSR cu credite EMC.

Cu deosebit respect,
Prof. Dr. Horia Bumbea
Președintele Asociației de Citometrie din România

Detalii

Începe:
25 mai 2023
Se termină:
27 mai 2023
Site web:
https://citometrie.medical-congresses.ro/

Organizator

PROEVENTS & CONFERENCE
Telefon
4021 3146647
Vezi site-ul web Organizator