• banner catena
 • Loading Evenimente

  « Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

  Congresul Național de Citometrie

  25 mai - 27 mai

  Dragi prieteni, stimați colegi,

  Asociația de Citometrie din România, în parteneriat cu Facultatea de Biologie a Universității din București au plăcerea să vă invite la Cea de-a XVIa Ediție a Congresului Național de Citometrie din Româniaîn perioada 25 – 27 Mai 2023, la București, în format hibrid.

  Manifestarea propune dezbaterea unor teme de actualitate în citometria românească, ultimele noutăți și inovații din domeniu și intenționează să fie un prilej pentru reînnoirea relațiilor dintre specialiști și industrie. Participarea dumneavoastră la aceasă manifestare științifică va contribui la dezvoltarea profesională în domeniul citometriei în flux.

  În acest an, cursurile Școlii de Citometrie în Flux, se vor desfășura – independent față de congres – în Mai 2023, la Facultatea de Biologie a Universității din București. Cursurile se adresează în special viitoriilor speciliști, dar și veteranilor din domeniu interesați de revizuirea protocoalelor naționale cât și cunoașterea abordărilor internaționale actuale. Perioada exactă și programul urmează să fie anunțate în curând.

  Ambele manifestări vor fi creditate SEPARAT de către CMR cât și OBBCSSR cu credite EMC.

  Cu deosebit respect,
  Prof. Dr. Horia Bumbea
  Președintele Asociației de Citometrie din România

  Detalii

  Începere:
  25 mai
  Se termină:
  27 mai
  Sit web:
  https://citometrie.medical-congresses.ro/

  Organizator

  PROEVENTS & CONFERENCE
  Telefon:
  4021 3146647
  Sit web:
  https://www.medical-congresses.ro/