spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Farma Practic – Ediția 68 Gura Humorului

21 septembrie 2018 - 22 septembrie 2018

Managementul gravidei în farmacie, temă de dezbatere în cadrul ediției 68 Farma Practic ce va avea loc între 21-22 septembrie la Gura Humorului! Taxe reduse până pe 21 august!

„Medicamentele nu trebuie utilizate în sarcina, decât dacă este absolut necesar. Însă, deși este de dorit evitarea unui tratament medicamentos în sarcina, acest lucru nu este întotdeauna posibil, deoarece gravidele pot prezenta afecțiuni anterioare sarcinii care necesită continuarea tratamentului sau pot dezvolta afecțiuni pe perioada gravidității, care necesită tratament. Este responsabilitatea medicilor, dar și a farmaciștilor să consilieze femeia gravidă cu privire la beneficiile și riscurile utilizării medicamentelor în sarcină”, a declarat farm. Anca Lobonț care va susține în cadrul ediței 68 a simpozionului regional Farma Practic o prezentare extrem de  practică privind managementul gravidei în farmacie.

Dedicat farmaciștilor și asistenților din farmacie din județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Neamț și Suceava, ediția 68 Farma Practic va avea loc între 21-22 septembrie la Gura Humorului. Înscrierile la eveniment sunt deschise, iar taxele de participare sunt reduse până pe  21 august.

Creditat EFC și EMC, programul evenimentului cuprinde teme actuale, utile pentru practica farmaceutică. Managementul gravidei în farmacie, interacțiunile medicamentoase, boala Parkinson, precum și publicitatea la medicamente sunt teme ce vor fi abordate în cadrul acestei ediții ce va fi coordonată științific de prof.univ.dr. Dumitru Lupuleasa.

Specialiști în domeniul farmaceutic și medical au confirmat prezența în calitate de lectori în cadrul evenimentului. Printre specialiștii care vor susține prezentări pe parcurusul celor două zile de eveniment se numără: asis.farm. Cristina Mușină, președinte OAMGMAMR Bistrița-Năsăud, farm. Cojocariu Alina, farm. Veronica Bild  și farm. Anca Lobonț.

Alături de lectorii invitați să ia cuvântul în cadrul evenimentului, organizatorii îi invită pe participanții Farma Practic ed. 68 să se înscrie la Tribuna farmaciei – o rubrică special creată pentru cei care doresc să prezinte sau să aducă în dezbatere un subiect de interes pentru domeniu. Detalii despre Tribuna Farmacistului găsiți AICI , persoană de contact farm. Smărăndița Ștefan, smarandita.stefan@houston.ro

Înscrierile  pentru ediția 68 Farma Practic sunt deschise! Taxe reduse până pe 21 august!
Cei care doresc să se înscrie la eveniment pot completa formularul  de înscriere direct pe www.farmapractic.ro/inscriere. Până pe 21 august taxele de înscriere sunt reduse!

Următoarele ediții Farma Practic din anul 2018:
05-06 octombrie 2018, Farma Practic Ed. 69 – Eforie Nord, județe în focus – CL, CT, IL, TL, B, IF, BR;
09-10 noiembrie 2018, Farma Practic Ed. 70 – Băile Herculane, județe în focus – AR, TM, CS, HD, MH.

Pentru a fi la curent cu toate evenimentele marca Houston vă invităm să ne urmăriți pe www.houston.ro www.farmapractic.ro   și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/HoustonNPAofficial/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/858091827731785/

Pentru detalii și înscriere: Daniela Popescu, T: 0756.030.316, M: daniela.popescu@houston.ro

Detalii

Începe:
21 septembrie 2018
Se termină:
22 septembrie 2018
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
,

Organizator

Houston NPA
Telefon
021.317.09.43
Email
office@houston.ro
Vezi site-ul web Organizator