spot_img
Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Oncologie în Practica Medicală

18 mai 2023 - 20 mai 2023

          Asociația Medicală Română și societățile partenere organizează în perioada 18-20 mai 2023, la București, Conferința Multidisciplinară de Oncologie în Practica Medicală. Evenimentul se va derula în format online și reunește personalități medicale în domeniu, la nivel național și internațional, care vor prezenta rezumate/abstracte ce vor fi publicate ulterior în Romanian Medical Journal.

         Evenimentul aduce laolaltă specialiști din domeniile medicale implicate în patologia oncologică, pentru a discuta noutățile din prevenția, depistarea precoce a cancerului, precum și un up-to-date terapeutic. Mai multe amănunte puteți găsi accesând pagina evenimentului: https://onco.medica.ro/2023.

           Conferința se adresează medicilor din specialități medicale, chirurgicale, oncologie, radiologie și imagistică medicală, pediatrie și medicină de familie fiind un liant între specialistul oncolog și medicul de familie prin stabilirea unor proceduri clare pentru abordarea pacientului oncologic în ambulatoriu și în spital. Evenimentul este creditat EMC.

    Vă așteptăm alături de noi!

Detalii

Începe:
18 mai 2023
Se termină:
20 mai 2023
Categorie Eveniment:
Site web:
https://onco.medica.ro/2023/

Organizator

Empire Medical Events
Telefon
0742 155 510
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Online
România + Hartă Google