spot_img

Fitoterapia în ajutorul femeilor – Himalaya

DR_Luminita ParaschivDr. Luminița Paraschiv

Product Manager, Prisum – Himalaya

Femeia îndeplineşte roluri multiple în societatea modernă, aşadar menţinerea stării de sănătate devine o datorie faţă de ea şi faţă de cei din jur.

Fitoterapia oferă soluţii optime pentru problemele medicale cu care femeile se confruntă la un moment dat. Iar când aceste soluţii vin din partea unei companii lider în domeniu, cu o experienţă de 86 de ani în fabricarea produselor din plante şi cu distribuţie în 90 de ţări, cum este Himalaya, putem fi siguri nu doar de eficiență, dar şi de siguranţa lor.

Ficatul omului din ziua de azi este asaltat de nu mai puţin de peste 800 de medicamente cu potenţial hepatotoxic, conform “American Association For Study of Liver diseases”, iar femeile, în plus faţă de bărbaţi, pot prezenta urme ale agresiuniihepatice şi în urma folosirii contraceptivelor orale.

HymalaiaLiv.52 este un hepatoprotector de top produs de firma Himalaya, cu peste 300 de studii efectuate până în prezent, ce a câştigat anul trecut premiul de “Cel mai bun hepatoprotector şi detoxifiant”în SUA. (1)

Liv.52protejează eficient împotriva medicamentelor, alcoolului şi altor factori nocivi. Susţine activitatea hepatică în perioadele de suprasolicitare, în caz de steatoză hepatică, hepatită sau chiar ciroză incipientă prin aportul bogat de antioxidanţi şi substanţe antiinflamatoare adus de plante. Este un produs cu eficiență şi siguranţă dovedite şi în sarcină, începând cu trimestrul 2, precum şi în perioada de alăptare. Într-un studiu clinic ce a inclus 84 de gravide cu diverse afecţiuni hepatice, tratamentul pe o perioada de 6 săptămâni cu Liv.52 a condus la recuperarea acestor paciente, cu excepţia unui singur caz. S-a înregistrat ameliorarea semnificativă a anorexiei, a stării de greaţă, a pruritului şi a coloraţiei icterice, precum şi îmbunătăţirea parametrilor biochimici.(1)

Boală hemoroidală, strâns legată de sedentarism şi de obezitate, este un tribut plătit de oamenii din ţările dezvoltate pentru stilul de viaţă confortabil. Se estimează că 50% din populaţie se confruntă cu această afecţiune de-a lungul vieţii, femeile fiind mai predispuse în timpul sarcinii sau după naştere.

Pilex-Flacon Pilex-gel

Produsul Pilex de la Himalaya, prin cele două forme de prezentare, tablete şi unguent, combate eficient hemoroizii interni şi externi. Plantele din compoziţie intervin prin acţiune antiinflamatoare, antioxidantă, analgezică, hemostatică şi cicatrizantă. Pilex unguent este util femeilor inclusiv în perioada de sarcină sau de alăptare, precum şi celor care suferă de fisuri anale. Rezultatele unui studiu clinic care a urmărit pacienţi cu hemoroizi au demonstrat că Pilex tablete împreună cu Pilex unguent controlează sângerarea hemoroizilor la fel de bine ca şi combinaţia diosmină-hesperidină (Daflon), în timp ce în combaterea durerii şi a inflamaţiei Pilexeste mai eficient.(2)

Cystone-flaconPrintre afecţiunile întâlnite preponderent la femei se numără şi infecţiile urinare. Himalaya oferă o alternativă naturală pentru controlul infecţiilor urinare, dar şi al urolitiazei prin produsul Cystone. Prin compoziţia complexă de plante, Cystone exercită rol antibacterian, inhibă aderarea bacteriilor de epiteliul urinar, combate disuria, dar ajută şi la dizolvarea şi eliminarea calculilor urinari. Datorită eficienţei sale, Cystone a fost prezent la Congresul Societăţii Internaţionale de Urologie din anul 2014 prin 3 studii realizate de echipa de medici urologi ai Spitalului Clinic de Urgenţă “Sf. Ioan” din Bucureşti, conduşi de dl. Profesor dr. Geavlete Petrişor. Cystone este un produs cu siguranţă demonstrată, util inclusiv gravidelor, începând cu trimestrul 2 de sarcină şi femeilor care alăptează.

Femeile care su feră de sindrom premenstrual, dismenoree, sângerări uterine disfuncţionale sauinfertilitate inexplicabilă pot folosi cu succes produsul Evecare.

Evecare-Flacon

 

 

 

Iar pentru a face faţă schimbărilor din perioada menopauzei, femeile pot apela la o combinaţie de plante bogate în fitoestrogeni, reprezentată de produsul Menosan.

Menosan-Flacon

 

Folosind produsele Himalaya, care combină puterea terapeutică a plantelor, înţelepciunea ayurvedică,tehnologia modernă de fabricaţie şi cele mai noi descoperiri ale ştiinţei, femeile îşi pot menţine starea de sănătate în diverse situaţii şi la orice vârstă.

 

  1. “Best of supplements award winner” – Better Nutrition 2015
  2. “Liver disorders during pregnancy and their management”- A. K. Mitra, S.K. Mitra, M.D.,The Antiseptic 2008; 105 (4): 193-196
2.”Comparative Evaluation of Pilex with Daflon in Haemorrhoids”- A. Tripathi, The Antiseptic (2000): (97), 9, 317]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst