spot_img

LIGA NAȚIONALĂ A ORGANIZAȚIILOR CU PERSONAL HANDICAPAT DIN COOPERAȚIA MEȘTEȘUGĂREASCĂ

LIGA NAȚIONALĂ A ORGANIZAȚIILOR CU PERSONAL HANDICAPAT DIN COOPERAȚIA MEȘTEȘUGĂREASCĂ

 

INVITAȚIE

Cu prilejul ”Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități”, LIGA NAȚIONALĂ A ORGANIZAȚIILOR CU PERSONAL HANDICAPAT DIN COOPERAȚIA MEȘTEȘUGĂREASCĂ (LNOPHCM) vă invita să participați la expoziţia de tablouri și obiecte de artă plastică realizate de persoane cu dizabilități, eveniment organizat în cadrul proiectului ”Demnitate și inserție socială”.

Expoziția va fi deschisă publicului marți, 3 decembrie 2019, între orele 11-16, la SanThe Fitoceainărie, Str. Lipscani, nr. 104, (în spatele Bisericii Sfântul Gheorghe).

Obiectivul proiectului este de a oferi șansa reafirmării valorilor şi drepturilor fundamentale ale persoanelor cu dizabilități și de-a încuraja incluziunea socială.

În speranţa că veţi fi alături de noi la acest eveniment, vă stăm la dispoziție pentru orice informaţii suplimentare.

Cu stimă,

Director Executiv,

Mirela Moraru

  • Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră prin email la lnophcm.org@gmail.com  sau  la telefon 0720.432.242

***

Liga Națională a Organizațiilor cu Personal Handicapat din Cooperația Meșteșugărească (LNOPHCM) a fost înființată în anul 1994 ca persoană juridică română, neguvernamentală, independentă si apolitică. Liga este constituită în scopul sprijinirii și promovării intereselor profesionale, sociale și economice ale persoanelor cu dizabilități, care doresc să desfășoare o activitate productivă în forma asociativă sau individuală, precum și a intereselor unităților special înființate și organizate pentru încadrarea efectivă în muncă salarizată a persoanelor defavorizate. LNOPHCM apără interesele persoanelor cu dizabilități, indiferent de tipul și gradul handicapului, de convingerile politice sau religioase, de naționalitate, sex sau vârstă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst