• banner catena
 • MiYOSMART: modul inteligent de a trata miopia la copii

  Hoya Lens Romania a lansat din Septembrie 2021 pe piata locala MiYOSMART, o solutie inovativa, realizata exclusiv pentru copiii care sufera de miopie. Lider in inovatia tehnologiei optice, HOYA Vision Care a adus si in Romania aceste lentile de ochelari, care pot incetini cu pana la 60%[1] progresul miopiei la copii.

  Se estimeaza ca 5 miliarde de oameni, adica jumatate din populatia globala, ar putea fi afectati de miopie pana in anul 2050. Factori precum activitatile de lucru de aproape, mai putin timp petrecut in aer liber, valoarea ridicata asociata performantelor scolare si alte considerente legate de stilul de viata, indica faptul ca incidenta miopiei va creste.[2]

  Lentilele MiYOSMART sunt lentile de ochelari inovatoare pentru controlul miopiei si beneficiaza de tehnologia D.I.M.S. (Defocus Incorporated Multiple Segments – segmente multiple incorporate de defocalizare). In urma studiului clinic de 2 ani asupra copiilor care sufereau de miopie, a reiesit ca purtarea ochelarilor cu lentile MiYOSMART a incetinit progresia miopiei, in comparatie cu copiii care purtau ochelari cu lentile monofocale standard, rezultatele fiind publicate in British Journal of Ophthalmology.1

  Aceasta solutie inovatoare, non-invaziva, sigura, usor de utilizat, eficienta pentru managementul miopiei la copii, a fost dezvoltata de HOYA Vision Care in colaborare cu Universitatea Politehnica din Hong Kong, in 2014. In anul 2018, MiYOSMART a castigat Premiul de Aur, Marele Premiu si Premiul Special de Aur al Expozitiei Internationale de Inventii din Geneva, Elvetia, iar in anul 2020, a castigat premiul Silmo d’Or in categoria ”Vedere” la Targul de optica Silmo de la Paris.

  MiYOSMART a fost lansat in peste 20 de tari din intreaga lume si au fost tratati peste 500.000 de pacienti.

  HOYA Vision Care va continua sa extinda lansarea MiYOSMART la nivel international, pentru a ajuta la combaterea si controlul problemei miopiei in randul copiilor, pentru ca aceasta a devenit o preocupare globala din ce in ce mai mare pentru sanatate.

  Cu ajutorul caracteristicilor MiYOSMART si al serviciilor oferite de Parteneri HOYA locali certificati, copiii pot beneficia de o vedere mai buna si o protectie mai buna.

  Despre HOYA Lens Romania

  In anul 2013, HOYA a decis sa creeze propria sucursala in Romania, cu scopul de a dezvolta marca HOYA si de a asigura cele mai bune servicii de optica de pe piata. Echipa HOYA Lens Romania este temeinic pregatita in domeniu, are o experienta vasta si este capabila sa ofere consultanta de specialitate partenerilor sai, specialistii in ingrijirea ochilor, si se completeaza excelent pentru a oferi servicii etalon pe piata din Romania. Ca fosti reprezentanti ai partenerului local, suntem mandri ca am fost selectati pentru a continua operatiunile HOYA in lume. Ne-am straduit intotdeauna sa reprezentam HOYA cu profesionalism, iar rata de conversie vorbeste despre loialitatea partenerilor nostri fata de HOYA si fata de noi.

  Despre HOYA Vision Care

  De peste 60 de ani, HOYA Vision Care este lider mondial pasionat in inovarea din domeniul lentilelor de ochelari. Ca producator de lentile de ochelari de inalta calitate si inalte performante, HOYA continua sa stimuleze inovatia in tehnologia optica, cu scopul de a gasi cele mai bune solutii de ingrijire a vederii pentru specialistii in ingrijirea ochilor. Compania furnizeaza lentile in 52 de tari, cu o retea de peste 18.000 de angajati si 45 de laboratoare in intreaga lume.

  Despre HOYA

  Infiintata in 1941 in Tokyo, Japonia, HOYA Corporation este specializata in tehnologie si tehnica medicala, fiind un furnizor global principal de echipamente tehnologice si produse medicale inovatoare. Diviziile si unitatile operationale HOYA cerceteaza si dezvolta produse utilizate in domeniul sanatatii si tehnologiei informatiei.

  In domeniul sanatatii, oferim dispozitive medicale precum ochelari de vedere, endoscoape medicale, lentile de contact si intraoculare, implanturi ortopedice, dispozitive chirurgicale/terapeutice si solutii de reprocesare si dezinfectare a dispozitivelor medicale. In domeniul tehnologiei informatiei, oferim produse precum lentile optice, masti foto si semifabricate utilizate in procesul de fabricatie pentru semiconductori si dispozitive LCD/OLED, software pentru convertirea textului in discurs verbal, de resurse umane si alte solutii software si componente critice pentru sectoarele de memorie de mare volum si stocare in Cloud. Detinand peste 150 de sedii si filiale in intreaga lume, echipa multinationala HOYA depaseste in prezent 37.000 de angajati.

  HOYA Lens Romania                              

  E-mail:  marketing@hoyalens.ro

  Website:  https://www.hoyavision.com/ro/

  Facebook: https://www.facebook.com/HoyaLensRomania/

  Instagram: https://www.instagram.com/hoyalensromania/

  YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-ujDTEjssqlCtIkLYFx94w

  LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hoya-vision-care

  [1] Lam CSY, Tang WC, Tse DY, Lee RPK, Chun RKM, Hasegawa K, Qi H, Hatanaka T, To CH. Defocus Incorporated Multiple Segments (DIMS) spectacle lenses slow myopia progression: a 2-year randomized clinical trial. British Journal of Ophthalmology. Published Online First: 29 May 2019. doi: 10.1136/bjophthalmol-2018-313739

  [2] Holden B.A., Fricke T.R., Wilson D.A., Jong M., Naidoo K.S., Sankaridurg P., Wong T.Y., Naduvilath T.J., Resniko_ S. Global Prevalence of Myopia and High Myopia and Temporal Trends from 2000 through 2050. American Academy of Ophthalmology. 05/2016, vol.123, no. 5, p.1036–1042. https://doi.org/10.1016/j.ophtha.2016.01.006.

  Related Posts

  One Comment

  1. Aris Visión México
   23 iunie 2023 at 0:42 Răspunde

   Miopia is a very common eye condition so it is great to have this kind of articles to learn more about it