• banner catena
 • Răceli recurente, somn dificil, nervozitate la copii?

  Dezechilibrele nutriționale la copil se pot manifesta sub forma unor probleme curente, cum ar fi: răcelile frecvente, somnul dificil, nervozitatea, lipsa poftei de mâncare, răul de transport, probleme pentru care nu avem întotdeauna răspunsul adecvat.

  Pediakid este prima gamă de complemente alimentare care oferā o paletă largă de soluții naturale adaptate fiecăreia dintre problemele nutriționale întâlnite frecvent la copii.

  Produse inovante, pe bază de ingrediente active 100% naturale, care corespund celor mai stricte standarde de calitate, eficacitate şi siguranță specifice copiilor

  • extracte de plante riguros selecționate, pe baza proprietăților științific dovedite
  • sinergie perfectă între extractele de plante, vitamine şi minerale
  • fibrele prebiotice naturale și nectarul de agave asigură o biodisponibilitate optimală a principiilor active. Fibrele solubile de Acacia sunt bine tolerate de copii, iar nectarul de agave  amplifică activitatea prebioticelor şi contribuie la re-echilibrarea florei digestive. Nectarul de agave bio este un sirop de zahăr natural nerafinat, cu un indice glicemic scăzut
  • uşor de administrat, concentratele naturale de fructe conferă siropurilor un gust plăcut, apreciat de copii

  Produsele Pediakid se pot administra pe cale orală, pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul diversificării acesteia.  Se pot utiliza și de adulți cu vârsta peste 15 ani. Mai multe produse Pediakid se pot asocia in cadrul unei cure, cu condiția respectării sfaturilor de utilizare.

  Suplimentele alimentare pentru copii nu sunt medicamente. Conțin microdoze de elemente nutritive ce nu depăşesc necesarul cotidian. Suplimentele alimentare Pediakid sunt lipsite de efecte secundare.

  Acordând încrederea dvs. Laboratoarelor INELDEA și produselor Pediakid, faceți alegerea unei expertize tehnice şi științifice de vârf în elaborarea de produse inovante, de calitate ireproșabilă.

  Eficacitate dovedită în timp!  Lansate în 2004 în Franța, produsele Pediakid  sunt disponibile  acum în peste 20 de țări.  În Romania, Pediakid este prezent în farmaciile: Sensiblu, Dona, Tei, Bebe Tei, Ropharma, Ecofarmacia, Remedia, farmacii independente precum și on line: www. i-nutraceuticals.ro

  NOU !  Vitalitate, energie, imunitate! Pediakid  vine în sprijinul părinților care caută soluții naturale pentru a asigura o dezvoltare optimă a copiilor, oferind soluții inovante de administrare, sub formă de gume.

  • 5 ursuleți delicioși,  alianța perfectă a celor mai bune ingrediente naturale şi a unui gust de fructe!
  • Multivitamine, Imunitate, Omega 3, Probiotice, Vitamina C- Acerola
  • Fără gelatină, gluten, lactoză și fără conservanți

  Related Posts