spot_img

S-a dat startul Congresului SRCCV 2016!

În perioada 13-16 octombrie 2016, la Hotel Sport din Poiana Brașov, se desfășoară Congresul Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară (SRCCV 2016), eveniment la care sunt așteptați peste 400 de participanți.

Timp de 4 zile, peste 120 de prezentări vor fi susținute în paralel în 2 săli, în cadrul unui program științific care promovează abordarea multidisciplinară. Chirurgie cardiacă, chirurgie vasculară, cardiologie, flebologie, cardiologie intervențională, anestezie și terapie intensivă, boli infecțioase – toate specialitățile implicate în tratamentul bolnavului cu afecțiuni cardiovasculare vor face front comun la SRCCV 2016, pentru a construi un dialog științific interactiv.

În premieră, la SRCCV 2016, va avea loc o sesiune dedicată unui subiect de actualitate, infecțiile în chirurgia cardiovasculară. Va fi o sesiune comună cu medici ATI, specialiști în boli infecțioase, cardiologi și chirurgi, cu scopul de a vedea care sunt cele mai bune soluții în abordarea acestei probleme de mare actualitate.

Pentru a consolida conceptul de echipă medicală și pentru că succesul intervenției chirurgicale se datorează implicării și profesionalismului cadrelor medii, SRCCV 2016 va găzdui cea de-a 8-a ediție a Simpozionului Asistenților de Chirurgie Cardiovasculară, ATI și Circulație Extracorporeală. Astfel, este stimulată dezvoltarea profesională și creșterea suportului teoretic al acestei categorii esențiale în practica medicală.

Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară continuă tradiția, și la ediția din acest an, de a sprijini educația medicală a tinerilor specialiști în proces de formare profesională. Astfel, pe 15 octombrie, vor fi premiate cele mai reușite lucrări e-Postere, având ca prim autori medici sub 35 de ani.

Congresul SRCCV 2016 este însoțit de o expoziție medicală specializată la care participă peste 20 de companii medicale care expun cele mai noi echipamente și tehnologii în domeniul chirurgiei cardiovasculare.

 Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați website-urile oficiale ale evenimentului: www.srccvcongres.ro si www.facebook.com/SRCCVCongres.

PR & Media Coordinator: Andreea Grigoroșcuță, media@srccvcongres.ro, 0722 329 183

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst