spot_img

O nouă „semnătură” pentru a exprima misiunea Sanofi

Sănătatea, ca și viața, este o călătorie. Fiecare dintre noi se confruntă cu suișuri și coborâșuri, mai mici sau mai mari. Pentru unii, aceste dificultăți durează toată viața, pentru alții sunt temporare.

În această călătorie, în calitate de partener pentru sănătate, misiunea Sanofi este să îi susțină pe cei care întâmpină diferite probleme. Peste tot în lume și oridecâteori poate face o schimbare în bine, Sanofi îi protejează și le vine în ajutor celor care se confruntă cu diverse afecțiuni, pentru a le permite să-și trăiască viața din plin. Această misiune este exprimată de noua deviză Sanofi:„Empowering Life”.

„Credem că aceste două cuvinte, „Empowering Life”,ilustrează esența a ceea ce reprezentăm noi pentru persoanele ai căror parteneri suntem. Misiunea noastră este orientată cu totul spre cei care, peste tot în lume, se confruntă cu probleme de sănătate și este pusă în aplicare de miile de bărbați și femei din Sanofi al căror scop este să-i ajute să depășească aceste dificultăți”Olivier Brandicourt, Chief Executive Officer Sanofi.

Sanofi, un partener pe tot parcursul vieții, pentru sănătate

Sanofi protejează și este alături de bărbații și femeile din întreaga lume înaceastă călătorie: îi protejează cu ajutorul vaccinurilor, le alină durerea și suferința cu medicamente inovatoare, are grijă atât de cei care sunt afectați de boli rare, cât și de milioanele de persoane care suferă de o boală cronică. Misiunea Sanofi este de a-i ajuta pe oameni să trăiască mai bine și mai mult.

Pentru mai multe informații despre Empowering Lifeși pentru exemple de cum răspunde Sanofi problemelor de sănătate din întreaga lume, accesațiwww.sanofi-empowering-life.com.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la MR@Sanofi.comsau raluca.coman@sanofi.com.

Despre Sanofi

Misiunea Sanofi este să fie alături de persoanele care se confruntă cu probleme de sănătate. Suntem o companie biofarmaceutică globală dedicată sănătății umane. Prevenim afecțiuni cu ajutorul vaccinurilor și punem la dispoziție tratamente inovatoare. Suntem alături de cei care suferă de boli rare, dar și lângă milioanele de oameni care au o boală cronică.

Cu ajutorul a peste 100.000 de angajați în 100 de țări, Sanofi transformă inovația științifică în soluții pentru sănătate peste tot în lume.

Sanofi, Empowering Life

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst