• banner catena
 • SRATI 2019

  În perioada 8 – 12 mai 2019, la Centrul Internațional de Conferințe Sinaia, se desfășoară cea mai mare manifestare științifică națională dedicată specialiștilor ATI: Congresul Național al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă – SRATI 2019, unde sunt așteptați peste 1.700 de participanți.

  Timp de 5 zile, în paralel în 7 săli de conferințe, se desfășoară un regal științific care implică 170 de speakeri din 23 țări în sesiuni de conferințe și sesiuni tematice, sesiuni de comunicări orale, sesiuni de e-postere, cursuri și workshop-uri.

  Calitatea programului științific este garantată și de faptul că și în acest an Congresul SRATI a fost creditat cu 33 de puncte EMC – Europene de Educație Medicală Continuă de către European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME®).

  Evenimentul organizat de Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă (SRATI), una dintre cele mai dinamice și puternice societăți medicale din România, marchează anul acesta aniversarea a 45 de ani de existență: „Sărbătorim o istorie de 45 de ani de Congres SRATI, o perioadă în care specialitatea noastră s-a dezvoltat enorm și în care istoria Societății SRATI se suprapune peste istoria medicinii românești. Suntem mândri că facem parte dintr-o specialitate care a făcut posibilă dezvoltarea medicinii moderne și care a beneficiat de mentori precum regretatul Profesor George Litarczek, părintele ATI-ului în România”, a declarat prof. dr. Bubenek, președinte Congres SRATI și președinte Societatea SRATI.

   „Împreună, la acest moment aniversar, vrem să atingem unul dintre obiectivele noastre cele mai vechi: recunoașterea și acordarea respectului cuvenit Școlii românești de ATI”, a declarat prof. dr. Dorel Săndesc, vicepreședinte Societatea SRATI.

  Congresul SRATI 2019 se desfășoară împreună cu evenimentele devenite tradiționale: Al 13-lea Congres Româno-Francez de Anestezie și Terapie Intensivă, Al 11-lea Simpozion Româno-Israelian de Actualități în Anestezie și Terapie Intensivă, Al 18-lea Congres al Asistenților de Anestezie și Terapie Intensivă și Al 6-lea Simpozion România „Dodoloață” al Societăților de Anestezie și Terapie Intensivă din România și Moldova și este însoțit de o expoziție medicală specializată, unde companiile vor prezenta cele mai recente inovații din domeniu.

  Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul www.sraticongres.ro sau să ne contactați pe adresa media@sraticongres.ro

  Related Posts