spot_img

Tratamentul chirurgical al cancerului de piele

Clinica dermatologică Dr. Leventer Centre lansează primul episod dintr-o serie de Webinarii dedicate medicilor – Tratamentul chirurgical al cancerului de piele. Acesta va avea premiera miercuri, 28 octombrie 2020, la ora 18:00 și poate fi accesat gratuit pe pagina de Youtube a centrului.

Evenimentul va fi moderat de Dr. Mihaela Leventer, primul medic dermatolog din România acreditat în microchirurgia Mohs de către ASDS (American Society for Dermatologic Surgery) și Directorul programului de fellowship care se desfășoară în România sub patronajul ASDS.

Speakerii prezenți în webinar sunt Dr. Anca Stanciu, medic specialist dermatolog, de asemenea acreditată în microchirurgia Mohs de către ASDS și Dr. Tiberiu Tebeică, medic primar în anatomie patologică cu supraspecializare europeană în dermatopatologie.

Vă propun o serie de webinarii prin care ne dorim să consolidăm și să creăm relații de colaborare cu fiecare medic dermatolog. Vrem să împărtășim experiențele medicale și să discutăm deschis cazurile cu care ne confruntăm fiecare dintre noi. În felul acesta putem crea o rețea de colaborare și de încredere în beneficiul pacienților noștri”, Dr. Mihaela Leventer, medic dermatolog și fondatoarea Dr. Leventer Centre.

Subiectele centrale ale acestui Webinar sunt:

  • Siguranța pacientului, în special pe timp de pandemie
  • Importanța diagnosticării timpurii și a tratamentului precoce în orice formă de cancer
  • Microchirurgia Mohs, cea mai bună soluție de tratament a carcinomului cutanat dar și soluția ideală în contextul epidemiologic actual
  • Importanța unei abordări multidisciplinare și a competenței medicale în ce privește tratarea cancerului de piele

Pentru accesul la webinar nu este nevoie de pre-înregistrare ci doar de intrare pe canalul de Youtube al centrului la ora și data premierei – ora 18:00, pe 28 octombrie 2020. Webinarul poate fi accesat si de pe Facebook, din pagina creată special pentru acest eveniment – https://www.facebook.com/events/3209244235867825/.

Centrul Dr. Leventer s-a dezvoltat cu scopul de a oferi pacienților cu afecțiuni dermatologice soluții integrate și complete, atât pentru pielea sănătoasă, cât și pentru pielea bolnavă. Centrul oferă tratamente de estetică și cosmetică medicală, screening și biopsie de piele, tratamente pentru toate afecțiunile dermatologice, excizii de tumori pentru cancerul de piele de tip melanom, intervenții chirurgicale Mohs pentru cancerul de piele de tip carcinom și reconstrucții estetice după intervențiile chirurgicale complexe.

Centrul reunește o echipă formată din medici dermatologi, dermatopatologi si chirurgi plasticieni cu certificări internaționale. Cu peste 28.000 de biopsii și aproximativ 5.000 de operații realizate până în prezent în clinică și cu 99,9% rată de succes în tratarea carcinomului cutanat, Centrul Dr. Leventer este singura clinică acreditată de ASDS (American Society for Dermatologic Surgery) pentru chirurgia Mohs în Europa Centrală și de Est. De asemenea, este prima clinică acreditată de ASDS în Europa pentru programul ITMP (International Traveling Mentorship Program). Dr. Mihaela Leventer este acreditată de catre EMSM (European Society for Mohs Micrographic Surgery).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst