• banner catena
 • Al 23-lea Congres al Asociatiei Mondiale de Psihiatrie Sociala, 25-28 octombrie 2019

  Avem onoarea să vă invităm la cea de-a 23-a Ediţie a Congresului Mondial de Psihiatrie Socială, care va avea loc la Hotel Crowne Plaza București, în perioada 25-28 octombrie 2019. Dorim să vă invităm în mod deosebit la Ceremonia de Deschidere care va avea loc Vineri, 25 octombrie, începând cu ora 11:45, în Sala 1 din cadrul Hotelului Crowne Plaza București (strada Poligrafiei, nr. 1).
  Anul acesta, în mod excepțional, congresul se va organiza la București, după o ediție de mare succes în India, în anul 2016, cu peste 800 de participanți din întreaga lume. Astfel, manifestarea reprezintă un important și mare reper științific al anului, găzduit de țara noastră. Lectori de valoare vor fi prezenți, pentru a susține un nivel educațional cât mai ridicat.
  Congresul este organizat de către Societatea Mondială de Psihiatrie Socială, în strâns parteneriat cu Asociația Mondială de Psihiatrie, Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, dar mai ales cu suportul Asociației Române de Psihiatrie Socială.
  Sprijinul Academei Române, a Universității de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila” din București, a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a Universității Victor Babeș din Timișoara precum și a altor câtorva centre universitare din țară, au contribuit la calitatea evenimentului organizat.
  Acest eveniment este unul din cele mai importante manifestări ştiinţifice ale anului 2019, bucurându-se de participarea mai multor personalităţi internaţionale, de președinţii celor mai importante comitete ştiinţifice ale societăților mondiale și europene de psihiatrie socială, precum și de mulţi alţi invitați. Evenimentul din toamnă, de la București va pune România și comunitatea medicală românească pe harta medicinei aplicate la nivel mondial.
  Psihiatria socială se numără printre cele mai provocatoare și frumoase domenii de studiu și practică. Asociația Mondială a Psihiatriei Sociale (WASP) fondată în anul 1964 de către Joshua Bierer, medic englez de origine română, este dedicată, la cel mai înal nivel, studiului tuturor aspectelor legate de natura omului, prevenirea și tratarea vicisitudinilor sale și a tulburărilor de comportament. Promovează activ colaborarea națională și internațională între profesioniști și societăți în domeniu sau domenii conexe.

  Mai multe detalii puteți să găsiți pe site-ul oficial: www.wasp2019bucharest.org

  Cu speranţa că vom avea bucuria şi onoarea să ne fiţi oaspete la acest eveniment atât de important pentru noi, vă mulţumim şi vă asigurăm de înalta noastră consideraţie.

  Prof. Doina Cozman Dr. Alexandru Paziuc

  Co-Președinte Comitet de Organizare Co-Președinte Comitet de Organizare

  Related Posts

  One Comment

  1. doru
   28 octombrie 2019 at 19:27 Răspunde

   Am fost la acest doctor psihiatru Alexandru paziuc cu ani in urma la Botosani si trata bolnavii cu bani pe frunte. Metoda nu a dat reyultate, poate ca era la inceput. Dl. doctor Vlad a ras!