spot_img

Combinaţia câştigătoare! Omega-3 + Glucosamine & Chondroitin & Vitamina C:

 

ALEGEREA SĂNĂTOASĂ PENTRU ARTICULAŢII FLEXIBILE

MENŢINE-TE ÎN FORMĂ!

 

 

 

 

Osteoartrita este o boală degenerativă, larg răspândită, cauzată de uzura cartilajului articular, ceea ce duce la funcţionarea defectuoasă şi la durere la nivelul articulaţiilor. Osteoartrita afectează aproximativ 10% din populaţia generală, din care 50% sunt persoane de vârstă geriatrică.

Articulațiile afectate de boală sunt în principal cele solicitate intens de greutatea corporală, precum vertebrele și articulațiile genunchilor, dar şi cele solicitate la efort.

Pierderile de cartilaj pot duce la o pierdere generală a funcției articulaţiilor.

Glucozamina şi condroitina sunt substanțe prezente în mod natural în organism, ce consolidează cartilajul, îl ajută să rețină apa și îl protejează de uzură.

Glucozamina este o aminozaharidă și una dintre cele mai importante componente ale cochiliilor de crustacee, comercial fiind produsă prin hidroliza cochiliilor de crustacee.

Glucozamina este un precursor de glicozaminoglicani, care sunt principala componentă a cartilajului articular, iar suplimentarea dietei cu glucozamină ajută la refacerea cartilajelor și calmează durerea indusă de artrită.

Corpul este într-o continuă înnoire a tendoanelor şi articulaţiilor, bazându-se în acest proces şi pe Glucozamină. Cartilajul se comportă ca un tampon între oasele ce formează o articulaţie, iar Glucozamina este implicată în refacerea şi înnoirea tendoanelor articulaţiilor şi a celulelor cartilajelor din genunchi, şolduri, coloană vertebrală şi mâini, atât la femei cât şi la bărbaţi. Glucozamina poate fi uneori mai eficientă decât tratamentul clasic antiinflamator, ale cărui efecte nedorite la nivel gastrointestinal, renal și cardiovascular pot fi evitate prin utilizarea glucozaminei și a condroitinei împreună cu Omega-3.

Condroitina este o importantă componentă structurală a cartilajului de la încheieturi, oferind rezistenţă la compresiune. Aceasta oferă țesuturilor conjunctive capacitatea de a absorbi lichide, respectiv apa, permițând cartilajului să rămână sănătos şi reducând ruperea cartilajelor. Condroitina ajută la lubrifierea articulaţiilor, îmbunătăţeşte vâscozitatea lichidului sinovial, crescând mobilitatea articulară.

Glucozamina şi condroitina sunt substanţe ce conlucrează, acțiunea lor împreună fiind mult mai puternică decât orice rezultat obținut cu un singur produs.

Vitamina C

Aceasta ajută la formarea colagenului, ce menţine elasticitatea ţesuturilor, întregind acţiunea Glucozaminei, Condroitinei şi a acizilor graşi Omega-3.

De ce asocierea cu Omega-3?

A fost efectuat un studiu pentru a se evalua eficacitatea combinației de omega-3 EPA şi DHA cu sulfatul de glucozamină, în tratarea osteoartritei de şold şi genunchi moderate, comparativ cu tratamentul doar cu sulfat de glucozamină.

Rezultatele studiului, care a implicat supravegherea a 177 de pacienţi, a arătat că asocierea glucozaminei cu Omega-3 duce la o reducere semnificativă a redorii matinale şi a durerii de la nivelul articulațiilor afectate de boală, în comparație cu tratamentul standard doar cu glucozamină.

În acest sens, LYSI ISLANDA a pus la dispoziția consumatorilor un supliment care combină beneficiile acizilor graşi Omega-3, în ceea ce privește aspectele inflamatorii, capacitatea glucozaminei şi condroitinei de a asigura menținerea funcției articulare şi proprietăţile vitaminei C pentru formarea colagenului şi menţinerea elasticităţii ţesuturilor.

OMEGA-3 & GLUCOZAMINE & CHONDROITINE & VITAMINA C, LYSI este o combinaţie unică de Omega- 3 cu Glucozamină, Condroitină şi Vitamina C, ce ajută la:

  • flexibilizarea încheieturilor,
  • reducerea suferinţei produse de articulaţiile degradate;
  • regenerarea şi întărirea cartilajelor,
  • menţinerea sănătăţii articulaţiilor şi protejarea contra deteriorării cartilajelor, din cauza bolilor articulare şi a osteoporozei, a uzurii fizice din cauza vârstei sau a accidentelor, a suprasolicitării, obezităţii şi a activităţilor sportive.
  • SPOREŞTE MOBILITATEA, REGENERAREA, RECUPERAREA ARTICULAŢIILOR.

Produsele se găsesc în farmaciile și magazinele naturiste partenere.

Oferte speciale și produse cadou
numai pe www.sagasanatate.ro. Tel. 0722810692

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst