spot_img

Aparat PET-CT nou de ultima generatie

Centrul Pozitron Diagnosztika din Oradea a demonstrat treptat că investigaţia PET-CT are un rol hotărâtor în diagnosticul oncologic. Metoda PET-CT s-a născut din combinarea tomografiei computerizate cu tomografia cu emisie de pozitroni şi oferă informaţii suplimentare nu doar în legătură cu anatomia organelor, ci şi în legătură cu metabolismul ţesuturilor, fiind recomandată inclusiv pentru diagnosticarea preventivă şi recunoaştere timpurie a bolilor neoplazice.

Desi examinarea PET este o tehnologie relativ recenta in tara noastra, centrul nostru a reusit sa faca performanta in acest domeniu de peste 10  ani pe parcursul carora mai mai bine de 15000 de oameni au beneficiat de investigatii PET-CT la cele mai inalte standarde, dovedind esentialitatea in diagnosticare prin aceasta metoda imagistica.

Odata cu trecerea anilor calitatea in serviciul medical a ramas prioritatea noastra principala iar acest lucru este confirmat din nou prin achizita unui aparat NOU PET-CT acesta facand parte din ultima generatie de modele GE .

Echipa medicala alcatuita din cei mai buni specialisti completeaza serviciul medical oferit bazandu-se pe experienta si profesionalism !

Cele mai recente inovații PET / CT ale GE Healthcare oferă atât o calitate excepțională a imaginii, cât și o cuantificare consecventă, fără compromisuri. PET-CT Discovery IQ 2018 este echipat pentru a oferi solutia exacta în îndeplinirea misiunii principale oferind cele mai bune rezultate posibile pacientului.

Dispozitivul PET / CT oferă atât informații metabolice cât și informații anatomice intr-o singură examinare. Informațiile obținute prin PET / CT s-au dovedit a fi mult mai precise în evaluarea pacienţilor cu boli maligne cunoscute sau suspectate, astfel crescand  rata de vindecare si supravietuire a pacientilor !

Importanta :

  • Doza de iradiere redusa
  • Timp de scanare mai scurt
  • Acuratete si calitate in servicii medicale
  • Detinem controlul asupra sursei de FDG

Atentie :

  • Pacienti de pe intreg teritoriul Romaniei pot beneficia de investigatia PET-CT la centrul Pozitron Diagnosztika din Oradea, in cadrul Programnului National de Oncologie , respective in baza subprogramului de monitorizare oncologica prin PET-CT.
  • Aprobarea de la CNAS are o valabilitate de 45 de zile de la data emiterii .
  • Au aparut noile criterii privind examinarea PET/CT sub programul de monitorizare a pacientilor cu afectiuni Hemato-Oncologice ! Noua lista poate fi descarcata si in format PDF de pe site-ul nostrum : petct.ro

Sanatate multa tuturor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst