spot_img

Au început înscrierile!

Societatea de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab a deschis înscrierile la cea de-a treia ediție a Congresului Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic – Conferință Națională cu participare internațională.

Evenimentul științific se va desfășura în perioada 15-17 octombrie 2015, la Hotel Ramada Plaza/Ramada Parc din București. Urmărind o abordare pluridisciplinară a problematicii neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic, congresul promovează cooperarea cu specialitățile medicale din zonele conexe, pentru o mai bună îngrijire a persoanelor cu astfel de complicații generate de diabetul zaharat.

„Ca și în anii precedenți, Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic se va dedica celor mai importante subiecte din sfera neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic, cu un accent puternic pe relația dintre sistemul nervos central și diabet, în vederea îmbunătățirii practicii medicale curente a medicilor curanți. Pe această cale, îi invităm pe medicii implicați în managementul acestor complicații ale diabetului zaharat să participe la eveniment, dorindu-ne totodată să încurajăm interacțiunea și dezbaterile specialiștilor, pe durata tuturor sesiunilor științifice, pentru că doar în felul acesta, putem dezvolta cooperarea, într-un domeniu medical atât de important. În plus, la congres prezența internațională va fi una semnificativă și anul acesta, urmând să avem alături de noi personalități importante din Statele Unite, Germania, Danemarca, Slovenia, Anglia, printre acestea numărându-se și Prof. dr. Andrew Boulton, președintele Asociației Europene pentru Studiul Diabetului (EASD)”, a declarat conf. dr. Ioan Vereșiu, președintele Societății de Neuropatie Diabetică.

Alți profesioniști de prestigiu din străinătate, care vor fi prezenți la cel de-al treilea Congres Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, sunt: prof. dr. Roy Freeman (SUA), prof. dr. Rodica Pop Busui (SUA), prof. dr. Peter Kempler (Ungaria), prof. dr. Henning Andersen (Danemarca), prof. dr. Solomon Tesfaye (Marea Briatnie), dr. Dinesh Selvarajahn (Marea Briatnie), prof. dr. Alin Știrban (Germania), prof. dr. Ralf Lobmann (Germania), dr. Helga Zeller Stefan (Germania), dr. Karin Shara (Slovenia).

Evenimentul este destinat exclusiv profesioniștilor din domeniu, medici implicați în îngrijirea persoanelor cu diabet zaharat și complicații precum neuropatia diabetică și piciorul diabetic din specialitățile: diabet, neurologie, medicină internă, cardiologie, gastroenterologie, endocrinologie, urologie, nefrologie, chirurgie, ortopedie, medicină de familie.

Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic este creditat cu puncte EMC.

Pentru mai multe detalii și înregistrarea participanţilor, accesați:https://www.neurodiab.org/ro/conferinta_2015

Organizator științific: Societatea de Neuropatie Diabetică – NeuroDiab

Parteneri științifici:

  • Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
  • Federația Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
  • Asociația de Podiatrie
  • Societatea de Neurologie din România
  • Asociatia Societatea de Neurofiziologie Electrodiagnostică din România
  • Societatea pentru Sudiul Neurotoxicității și Neuroplasticității

Management eveniment: Sănătatea Press Group – expertul tău în comunicare pe domeniul medical

Contact: Ana Maria Cizmaș, press@sanatateapress.ro, 0733.011.105

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst