spot_img

Conf. Dr. Carmen Orban se alătură echipei manageriale a Grupului Monza România

Conf. Dr. Carmen Orban, unul dintre medicii și managerii reputați ai domeniului medical, se alătură echipei manageriale a Grupului Monza România. A ales să facă parte din echipa noastră, după ce a condus cu succes din 2011 și până în prezent Institutul Clinic Fundeni. Doamna conferențiar va avea funcția de Director General al Grupului Monza și va lucra îndeaproape cu Luca Militello, CEO Grupul Monza România.

Conf. Dr. Carmen Orban: “Mulțumesc întregii echipe a Institutului Clinic Fundeni cu care am conlucrat pe durata celor peste 8 ani de mandat în funcția de manager. Când mă refer la echipa Instutitului fac trimitere atât la doamnele și domnii Miniștri ai Sănătății cu care am colaborat foarte bine în interesul pacientului Institutului, cât și la echipa managerială și personalul medical al Institutului care au dovedit o înaltă ținută profesională.

Conf. Dr. Carmen Orban a susținut întotdeauna necesitatea unei permanente conlucrari medicale, de completare reciprocă, între spitalele de stat și cele private, pentru binele bolnavului. Are aceeași viziune ca reprezentanții Grupului Monza, care au pus în centrul sistemului medical pacientul.

CEO Grupul Monza România, Luca Militello: “Ne bucurăm că un profesionist de talia Conf. Dr. Carmen Orban a ales să facă parte din echipa noastră. Viziunile sunt comune și politica Grupului Monza a fost întotdeauna aceea de a pune pacientul în centrul sistemului. Vrem să vorbim mai mult și mai des despre performanțele sistemului medical din România si despre profesionalismul corpului medical. Și asta pentru că medicii români sunt foarte buni și concurează cu succes cu cei din marile clinici ale lumii. Este clar că împreună putem duce medicina românească la un alt nivel.”

Conf. dr. Carmen Orban: “Cum bine a zis P. Țuțea “Medicina este arta vindecării care, teoretic nu are nici o limită”. Am acceptat o nouă provocare în cariera managerială deoarece apreciez că sistemul medical privat poate crește organic prin satisfacerea interesului pacientului de a beneficia de servicii medicale optime în condiții de siguranță.”

Conf. Dr. Carmen Orban își va începe activitatea din data de 19 august 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst