spot_img

CONFERINŢA DE PRIMĂVARĂ A SOCIETĂŢII ROMÂNE DE CARDIOLOGIE – În premieră online

Societatea Română de Cardiologie organizează în perioada 13-17 mai 2020 CONFERINŢA DE PRIMĂVARĂ A SOCIETĂȚII ROMÂNE DE CARDIOLOGIE ce va fi transmisă în premieră online. Tema ediției: Bolile cardiovasculare în contextul pandemiei de SARS-CoV-2.

Evenimentul reunește importanți lideri ai cardiologiei românești și profesioniști din domeniul sănătății în lupta cu COVID-19, pe parcursul a cinci zile de sesiuni științifice și dezbateri.

Ediția 2020 este concepută sub formă de o serie de webinarii online pentru specialiștii în cardiologie, și nu numai, interesați să împărtășească cunoștințele actuale și experiențele cheie în gestionarea bolilor cardiovasculare în contextul actual.

Pe lângă sesiuni dedicate pandemiei SARS-CoV-2 se vor transmite şi sesiuni organizate de către Grupurile de Lucru de Ateroscleroză şi Aterotromboză, Cardiologie Intervenţională, Cardiologie Preventivă şi Recuperare Cardiovasculară, Cardiologie de Urgenţă, Cardiopatie Ischemică.

Vă puteţi înregistra accesând link-ul www.cardioportal.ro/conferintagl/inscriere-2020/. Termenul limită de înregistrare este 10 mai 2020.

Evenimentul este creditat cu credite de EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la adresa cristian.rosnovschi@mediamed.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst