• banner catena
 •  Simulator ecografie cu modul COVID-19

  Simulator ecografie cu modul COVID-19 de la ULTRASOUND

  In lupta impotriva COVID-19, medici de prim rang si echipa de dezvoltare software au lucrat continuu pentru a lansa noul modul COVID-19 pentru simulatorul BodyWorks Eve.

  Astfel, se vor putea face pasi importanti in instruirea clinica, pentru ca medicii sa dobindeasca si sa practice rapid abilitatile in ecografia pulmonara.

  Modulul include o serie de imagini ecografice pulmonare tipice infectiei cu virusul COVID-19.

  Ecografia pulmonara are utilitate majora in gestionarea infectiei respiratorii legate de COVID-19, datorita sigurantei, repetabilitatii, absentei radiatiilor si costului scazut.

  Modulul de instruire COVID-19 este gratuit pentru toti clientii BodyWorks Eve – noi sau deja existenti!

  Noul BodyWorks Eve este un simulator feminin de pacient, ultra realist, conceput pentru scenarii interactive in protocoalele PoCUS, iar cea mai recenta versiune are o serie de caracteristici noi pentru a imbunatati calitatea programelor de invatare.

  Completat cu 100 de scanari provenite de la pacienti reali si peste 10.000 de variatii patologice in ecografia cardiaca, pulmonara, transabdominala si pelviana, BodyWorks Eve este proiectat pentru a satisface nevoile de pregatire ale profesionistilor din domeniul sanatatii care doresc sa practice PoCUS in Medicina de Urgenta si Ingrijirea Critica.

  De asemenea, pentru a include educatia completa in anatomia cardiaca si ecocardiografie, BodyWorks Eve poate fi configurat prin adaugarea functionalitatilor TEE si TTE ale simulatorului HeartWorks . Extindeti programele de instruire cu ecografia Transtoracica si Transesofagiana (TTE si TEE) HeartWorks este recunoscut la nivel mondial drept cea mai buna solutie de simulare pentru programele de formare in ceea ce priveste anatomia cardiaca si ecocardiografia si poate fi integrat in simulatorul BodyWorks Eve. In momentul practicarii abilitatilor de manipulare a sondelor TTE si TEE, cursantii pot observa pozitionarea sondelor in raport cu modelul virtual 3D al inimii care bate, cu efecte asupra imaginii in timp real.

  Modalitatile Doppler (CFM, PWD, CWD) si M-mode sunt disponibile impreuna cu instrumentele necesare pentru o evaluare cantitativa precisa. Extindeti invatarea diagnosticarilor complexe prin intermediul scenariilor Tableta Instructorului permite derularea scenariilor „din mers” si schimbarea cu usurinta a starii pacientului si a gradului de severitate a starii pacientului, pentru a testa abilitatile de evaluare si decizie ale cursantului. Efectuati examinari realistice ale pacientului Scanati in timp real de la clavicula pina la pelvis, cu o tranzitie perfecta intre sondele cardiace si abdominale. Au fost create modele multiple de patologii pentru a facilita evaluarea ecografica a pacientilor cu tulburari structurale si functionale.

  NOUL modul de ecografie pulmonara COVID-19 Noul modul de ecografie pulmonara ajuta personalul clinic din prima linie sa practice si sa se perfectioneze in utilizarea ecografiei pulmonare ca instrument de diagnostic in identificarea si monitorizarea problemelor respiratorii asociate cu COVID-19. Modulul include patru cazuri noi: un plamin normal si trei exemple de patologii pulmonare asociate cu COVID-19. Predare flexibila, invatare sustinuta… BodyWorks Eve ofera acces la o pregatire bazata pe informatii de la pacienti reali, astfel incit medicii pot lucra la cazuri in mod independent si in ritmul propriu. Peste 100 de cazuri de pacienti bazate pe scanari reale, vor ajuta la dezvoltarea abilitatilor de diagnostic si recunoastere a anomaliilor comune in medicina de urgenta care vor ghida evaluarea si luarea deciziilor cu privire la internarea sau externarea pacientului.

  NOU: liste de pacienti personalizabile Aceasta noua caracteristica permite lectorilor sa-si creeze propriile cazuri de pacienti din oricare dintre patologiile din sistem si sa creeze informatii clinice adaptate. Lectorii isi pot accesa cu usurinta pacientii personalizati de pe tableta, creind examinari extrem de variabile in continut si simplu de efectuat.

  Modulul include:

  Exemplul 1 COVID-19 – Crestere a liniilor B si pleura neregulata ingrosata.

   

  Exemplu 2 COVID-19 – Consolidare de dimensiuni mici, bilaterala.

   

  Exemplu 3 COVID-19 – Consolidare de dimensiuni mari in plamanul drept.

   

  Plaman normal

   

  Training realist, prin scenarii

  In scenariile simulate medicii pot testa abilitatile de diagnostic si pot invata:

  • Protocoale ELS, FAST, eFAST, FICE si RUSH
  • Recunoasterea anomaliilor si a patologiilor
  • Abilitati de evaluare care determina decizia de internare sau externare a pacientului
  • Functiile Doppler si M-mode

  Aplicatii clinice de baza:

  • Cardiologie
  • Trauma / eFAST
  • Evaluarea simpla a starii fluidelor
  • Evaluarea potentialelor spatii pentru lichidul liber
  • Evaluarea simpla a plamanilor
  • Evaluarea simpla a sarcinii timpurii

   

  Pentru mai multe informatii:

  www.medicalsimulator.ro
  Telefon: +40 731 510 882
  E-mail: office@medicalsimulator.ro

  Related Posts