spot_img

Conferința Națională de Pediatrie 2020 – “Ghiduri și Protocoale în Pediatrie“

Societatea Română de Pediatrie și Asociația Medicală Română vă invită să participați la Conferința Națională de Pediatrie – “Ghiduri și Protocoale în Pediatrie“ în perioada 8-11 aprilie, București.

KOL din domeniu transformă conferința în cel mai important eveniment din pediatrie, cu un numar record de lucrari științifice, peste 150, grupate ca: conferințe, comunicări orale, sesiune e-postere & prezentări video, plus simpozioane satelit.

Speakeri invitați: https://cnped.ro

Tema tradițională: Ghiduri și Protocoale în Pediatrie. Participanții la eveniment vor putea primi ediția actualizată 2020 a volumului tiparit, lucrare coordonată de Prof. Dr. Doina-Anca Pleșca (Președintele Conferinței).

Secțiunile conferinței: alergologie, imunologie, boli infectioase și HIV, cardiologie pediatrică, cercetare în pediatrie, endocrinologie și diabet, gastroenterologie și nutriție, genetică medicală, hematologie și oncologie, medicină respiratorie, nefrologie, neurologie și psihiatrie, reumatologie, urgențe pediatrice majore, varia.

Partenerii evenimentului vor beneficia de un spațiu amplu și modern, dedicat profesioniștilor în domeniul farmaceutic și consumer medical, expoziția fiind împărțită în 2 zone majore: Expo A și Expo B.

La eveniment sunt asteptați, ca la precedentele ediții, peste 1.500 participanți. Conferința se desfășoară în mai multe săli simultan și este creditată de CMR cu credite EMC (*24 credite EMC la ediția din 2019).

Romanian Journal of Pediatrics | Revista Română de Pediatrie – revistă CNCSIS-CNCS B+ și cotată internațional, va publica la eveniment un Supliment special cuprinzând rezumatele lucrărilor conferinței.

Informații detaliate și inscriere on-line: https://cnped.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst