spot_img

Corelații Anatomopatologice și Clinice în Gastroenterologie

În numele Comitetului de Organizare și al directorilor de curs, Mircea Diculescu și Gabriel Becheanu, vă invităm să participați la a doua ediție a evenimentului „Corelații Anatomopatologice și Clinice în Gastroenterologie”, online, 13 Noiembrie 2020.

Cursul de Patologie Clinică Digestivă este organizat de către Clinica de Gastroenterologie și Hepatologie a Institutului Clinic Fundeni, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și de către Asociația de Patologie Digestivă.

DESCRIERE EVENIMENT
Acest curs urmărește îmbunătățirea calității diagnosticului leziunilor tractului intestinal și din aria bilio-pancreatică și hepatică precum și corelațiile dintre aspectul clinic și aspectele morfopatologice ale cazurilor prezentate. Prezentările din acest an vor lua în discuție și cele mai noi date din literatura de specialitate privind subiectele abordate.
Manifestarea are statut de Curs de Educație Medicală Continuă și este creditată cu puncte EMC.

Cursul se adresează în primul rând medicilor de pe specialitățile: gastroenterologie, anatomie patologică, medicină de familie, medicină internă, oncologie, chirurgie, diabet, nutriție și boli metabolice.

Taxa de participare este de 50 de lei și se poate achita în contul RO69 INGB 0000 9999 0886 8185, deschis la ING Bank, beneficiar, SC MedWay Events SRL, CUI 40629094.
ÎNREGISTRARE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst