spot_img

ESENTIAL IN CARDIOLOGIA PEDIATRICA

Ultimele exemplare ale tratatului “Esentialul in Cardiologia Pediatrica” pot fi achizitionate ACUM cu un superdiscount de 50%. Acceseaza link-ul: https://amaltea.ro/esentialul-in-cardiologia-pediatrica si introdu codul promo “50MED” in cosul de cumparaturi, inainte de a finaliza comanda.

Cartea prezinta spectrul complet al patologiei cardiace pediatrice si se adreseaza in primul rand pediatrului si medicului de familie, primii care trebuie sa recunoasca si sa evalueze corespunzator starea de sanatate a micilor pacient, mai apoi cardiologilor, cardiologilor pediatri, chirurgilor cardiovasculari pediatri, dar si celor care vor sa isi structureze/actualizeze cunostintele.

Tratatul ofera informatii cu privire la cele mai frecvente probleme intalnite in practica zilnica, esentiale pentru a evalua si trata pacientii in mod eficient si rapid, ceea ce o face un instrument necesar activitatii clinice de zi cu zi din cabinet sau spital.

De ce “Esentialul in”? Pentru ca lucrarea este, in fapt, sinteza in 600 de pagini a unui tratat ce ar fi avut, probabil, 2000 de pagini. Tot ceea ce este important si actual in domeniu veti gasi in aceasta lucrare exceptionala, conceputa pentru a fi instrumentul ideal de invatamant si lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst