spot_img

AFFIDEA ROMANIA A ACHIZITIONAT 7 CLINICI EXMED

Affidea Romania, subsidiara locala a Grupului Affidea, lider european in servicii performante de diagnostic imagistic, ambulatoriu si tratament, a achizitionat 7 centre medicale ExMed in judetul Teleorman, extinzandu-si astfel reteaua nationala la 46 de locatii.

Centrele medicale ExMed achizitionate de Affidea Romania sunt repartizate geografic astfel: 3 centre in Alexandria (ce furnizeaza servicii de imagistica medicala – RMN, CT, radiologie si DEXA, consultatii de specialitate, precum si medicina de familie), 2 centre in Rosiori de Vede (imagistica – CT, mamografie, ecografie si consultatii de specialitate), 1 centru in Videle si 1 centru in Turnu Magurele (realizat prin program POCU, finantat de Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene prin POSDRU).

In anul 2022, clinicile ExMed au inregistrat peste 30.000 de pacienti din judetul Teleorman.

“Planul de expansiune nationala a Affidea Romania inceput anul trecut continua si in 2023, achizitia clinicilor ExMed din judetul Teleorman imbunatatind pozitia noastra de important furnizor medical in Regiunea Muntenia. Prin extinderea numarului de centre Affidea oferim cat mai multor romani posibilitatea de a beneficia de servicii medicale la standarde internationale atat in imagistica medicala, consultatii de specialitate, precum si in zona analizelor de laborator. Apartenenta la Grupul european Affidea reprezinta o garantie a calitatii serviciilor medicale, profesionalismului echipei, dar si a atentiei deosebite pe care le furnizam tuturor pacientilor, “ declara Razvan Predica, Country Manager Affidea Romania.

De la infiintare si pana in prezent in cele 7 clinici ExMed au fost investite aproximativ 3 milioane de euro, echipa medicala din aceste unitati fiind formata din 100 de profesionisti.

“Clinicile ExMed incep o noua etapa, odata cu intrarea in familia Affidea Romania. Am construit aceasta afacere pas cu pas, a fost o experienta frumoasa si nu as fi reusit sa dezvolt acest proiect fara sprijinul personalului medical si al intregii echipe. Ne-am dorit sa aducem servicii medicale de calitate si in judetul Teleorman si am reusit acest lucru. Sunt convins ca performantele, expertiza si inovatia Grupului Affidea vor ajuta clinicile ExMed sa se dezvolte si sa asigure serviciile medicale de inalta calitate pe care le merita locuitorii din Telelorman,“ precizeaza Irinel Busca, fondator al clinicilor ExMed.

In urma acestei achizitii numarul centrelor medicale Affidea se mareste de la 39 la 46, intarind pozitia de lider pe segmentul de imagistica la nivel national. Anual, in cadrul centrelor Affidea Romania sunt tratati peste 1,5 milioane de pacienti, prin servicii de imagistica, consultatii de specialitate si analize de laborator.

Affidea Romania a fost consiliata in procesul de achizitie de Societatea de Avocatura Rizoiu & Poenaru, iar fondatorul clinicilor ExMed a fost asistat si consiliat de catre firmele LionLink Advisory si Dejescu & Lucutar.

Despre Affidea

Affidea este cel mai mare furnizor european de servicii avansate de diagnosticare imagistica, ambulatoriu si tratament al cancerului. Infiintata in 1991, compania opereaza peste 330 de centre in 15 tari, furnizand servicii medicale de inalta calitate pentru 12 milioane de pacienti in fiecare an.

Datorita atentiei deosebite acordate sigurantei pacientului, Affidea este cel mai premiat prestator de servicii de imagistica medicala la nivel european, anul trecut obtinand premiul Furnizorul de Diagnostic al Anului, in cadrul HealthInvestor Awards 2022. Peste jumatate din centrele premiate de catre Societatea Europeana de Radiologie cu 5 stele Eurosafe sunt centre Affidea.

Pentru mai multe informatii, consultati: www.affidea.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst