• banner catena
 • ESENTIALUL IN PEDIATRIE (ED. A IV-A)

  Autori Eugen Ciofu, Carmen Ciofu

  Cartea poate fi comandata de AICI

  Descriere

  Probabil cel mai celebru manual al pediatriei romanesti din ultimii 20 de ani –Esentialul in Pediatrie– a ajuns la editia a 4-a.

  Asa cum a fost definita de la inceput de catre coordonatorul primelor editii, Prof. Dr. Eugen Pascal Ciofu, lucrarea este o „esenta de tratat”, prezentand intr-un mod clar, sintetic, excelent sistematizat si extrem de prietenos pentru cititor – tot ceea ce este.Esential.de stiut in pediatrie.
  Acest manual a constituit cartea de capatai, dar si un valoros ghid de verificare, pentru generatii intregi de medici, rezidenti si studenti – fie ca a fost vorba despre pregatirea examenelor de rezidentiat, specialitate sau primariat, fie ca a fost.prietenul-de-consultat.in activitatea medicala.
  Editia a 4-a.vine cu o noua prezentare adusa la zi si adaugita a precedentelor editii, care a presupus revizuirea si completarea tuturor capitolelor, adaugarea unor notiuni de psihiatrie infantila, precum si imbogatirea iconografiei cu ilustratii de mare valoare didactica. Toata ilustratia medicala este absolut originala. Valoarea majora a lucrarii.este dublata.de existenta unui.INDEX de boli, semne si simptome.ce are cateva sute de intrari.

  Related Posts