spot_img

Forumul Naţional de Prevenţie

Forumul Naţional de Prevenţie, prin interfaţa Cross Wor(l)d – My Interface to CardioMetabolic Environment – lansează mult aşteptatul proiect DECALOGURI INTERDISCIPLINARE: mai multe serii de evenimente virtuale, de tip webinarii live, cu o structură aparte, interactiv-educaţională, ce vor permite participanţilor să interacţioneze în timp real cu liderii de opinie invitaţi.

De ce DECALOG? Pentru că webinariile din cadrul proiectului vor aborda 10 direcţii principale, o sinteză a celor mai recente ghiduri internaţionale din domeniul diabetului, prediabetului şi al bolilor cardiovasculare.

Cele 10 direcţii ce vor fi abordate în cadrul webinariilor:
1. Noutăţi în ghiduri
2. Risc cardiovascular (cardiometabolic?) / Evaluare: prediabet-diabet
3. Prevenţia bolilor cardiovasculare, a prediabetului şi diabetului / Stil de viaţă: dietă, nutriţie, activitate fizică, fumat
4. Control glicemic! / Dislipidemie: LDL-TGL / non-HDL / HTA / Tromboză
5. Managementul bolii coronariene: prediabet – diabet
6. Insuficienţa cardiacă: prediabet – diabet
7. Aritmii – Fibrilaţie atrială
8. Boala arterială periferică – Cerebrovascular? (carotide screening)
9. Boala cronică de rinichi
10. Asistenţă de specialitate centrată pe PACIENT!

INVITAŢIE WEBINAR 1 (LIVE), 16 IUNIE, ORELE 14.00-15.00,

INVITAT CONF. DR. BOGDAN TIMAR

Marţi, 16 iunie, începând cu ora 14.00, deschidem prima serie a webinariilor din cadrul proiectului DECALOGURI INTERDISCIPLINARE, serie intitulată Centralismul NEdemocratic al aterosclerozei sau Dictatura tulburărilor de metabolism

Invitat special: Conf. Dr. Bogdan Timar
Gazdă: Prof. Dr. Dan Gaiţă

Tema centrală a webinarului: ultimele noutăţi de la Congresul Asociaţiei Americane de Diabet – ADA (aflat în curs de desfăşurare).

Webinarul se va desfăşura pe platforma live.mediamed.ro. Pentru a putea participa, vă invităm să vă înscrieţi pe: https://live.mediamed.ro/eveniment/decaloguri-interdisciplinare Participanţii vor primi o diplomă de participare la eveniment.

Webinarul face parte din „Festivalul” Evenimentelor Cardio-Metabolice organizate de către Media Med Publicis împreună cu partenerii ştiinţifici din domeniu în perioada 16 iunie-2 iulie.

Invitaţi speciali webinarii viitoare:

Webinar 2: Prof. Dr. Nicolae Hîncu
Webinar 3: Prof. Dr. Cristian Serafinceanu
Webinar 4: Prof. Dr. Doina Catrinoiu
La sfârșitul celor 4 webinarii, proiectul DECALOGURI INTERDISCIPLINARE se va încheia cu un eveniment creditat cu puncte de EMC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst