• banner catena
 • Forumul Naţional de Prevenţie

  Forumul Naţional de Prevenţie, prin interfaţa Cross Wor(l)d – My Interface to CardioMetabolic Environment – lansează mult aşteptatul proiect DECALOGURI INTERDISCIPLINARE: mai multe serii de evenimente virtuale, de tip webinarii live, cu o structură aparte, interactiv-educaţională, ce vor permite participanţilor să interacţioneze în timp real cu liderii de opinie invitaţi.

  De ce DECALOG? Pentru că webinariile din cadrul proiectului vor aborda 10 direcţii principale, o sinteză a celor mai recente ghiduri internaţionale din domeniul diabetului, prediabetului şi al bolilor cardiovasculare.

  Cele 10 direcţii ce vor fi abordate în cadrul webinariilor:
  1. Noutăţi în ghiduri
  2. Risc cardiovascular (cardiometabolic?) / Evaluare: prediabet-diabet
  3. Prevenţia bolilor cardiovasculare, a prediabetului şi diabetului / Stil de viaţă: dietă, nutriţie, activitate fizică, fumat
  4. Control glicemic! / Dislipidemie: LDL-TGL / non-HDL / HTA / Tromboză
  5. Managementul bolii coronariene: prediabet – diabet
  6. Insuficienţa cardiacă: prediabet – diabet
  7. Aritmii – Fibrilaţie atrială
  8. Boala arterială periferică – Cerebrovascular? (carotide screening)
  9. Boala cronică de rinichi
  10. Asistenţă de specialitate centrată pe PACIENT!

  INVITAŢIE WEBINAR 1 (LIVE), 16 IUNIE, ORELE 14.00-15.00,

  INVITAT CONF. DR. BOGDAN TIMAR

  Marţi, 16 iunie, începând cu ora 14.00, deschidem prima serie a webinariilor din cadrul proiectului DECALOGURI INTERDISCIPLINARE, serie intitulată Centralismul NEdemocratic al aterosclerozei sau Dictatura tulburărilor de metabolism

  Invitat special: Conf. Dr. Bogdan Timar
  Gazdă: Prof. Dr. Dan Gaiţă

  Tema centrală a webinarului: ultimele noutăţi de la Congresul Asociaţiei Americane de Diabet – ADA (aflat în curs de desfăşurare).

  Webinarul se va desfăşura pe platforma live.mediamed.ro. Pentru a putea participa, vă invităm să vă înscrieţi pe: https://live.mediamed.ro/eveniment/decaloguri-interdisciplinare Participanţii vor primi o diplomă de participare la eveniment.

  Webinarul face parte din „Festivalul” Evenimentelor Cardio-Metabolice organizate de către Media Med Publicis împreună cu partenerii ştiinţifici din domeniu în perioada 16 iunie-2 iulie.

  Invitaţi speciali webinarii viitoare:

  Webinar 2: Prof. Dr. Nicolae Hîncu
  Webinar 3: Prof. Dr. Cristian Serafinceanu
  Webinar 4: Prof. Dr. Doina Catrinoiu
  La sfârșitul celor 4 webinarii, proiectul DECALOGURI INTERDISCIPLINARE se va încheia cu un eveniment creditat cu puncte de EMC.

  Related Posts