• banner catena
 • FotoFinder prezinta generatia urmatoare de sisteme pentru detectarea timpurie a cancerului de piele

  FotoFinder prezinta sistemul inteligent de imagistica, cu un grad ridicat de automatizare care stabileste noi standarde in diagnosticarea cancerului cu ocazia “24th World Congress of Dermatology”

  FotoFinder Systems GmbH, unul dintre principalii producatori mondiali de sisteme medicale imagistice pentru dermatologie, anunta lansarea bodystudio ATBM master. Sistemul permite pentru prima data utilizarea Total Body Dermoscopy, o dezvoltare avansata a tehnologiei Automated Total Body Mapping (ATBM®). Esenta sa consta in interactiunea inteligenta dintre hardware, tehnologia de imagine si aplicatiile software speciale.

  FotoFinder bodystudio ATBM master este o solutie versatila: pe langa platforma de diagnosticare a cancerului de piele, dispozitivul ofera module pentru diagnosticarea parului, esteticii, cat si pentru gestionarea datelor pacientilor cu psoriazis prin folosirea PASIscan. In plus, FotoFinder este deschizator de drumuri in integrarea inteligentei artificiale in cadrul tehnologiei pentru detectarea timpurie a cancerului. Sistemul va fi prezentat pentru prima data expertilor intre 10 – 15 iunie 2019 cu ocazia evenimentului „24th World Congress of Dermatology” (WCD) de la Milano. Cei intersati pot vedea sistemul la standul nr. G59 de la Milano Congressi (Viale Eginardo), GATE 2.

  O noua dimensiune a controlului integral al pielii pacientilor cu semne din nastere

  FotoFinder bodystudio ATBM master ofera diagnostic optimizat al cancerului de piele prin Total Body Dermoscopy. Cu ajutorul fotografiilor intregului corp, unele la rezolutie extrem de mare (50 megapixeli), polarizate si special procesate (in format RAW), structura semnelor din nastere poate fi evaluata de doctori pe baza imaginilor clinice.

  In plus, dermatoscoapele video de inalta calitate permit o vizualizare si mai profunda a celor mai mici structuri celulare ale pielii – cu o marire de pana la 400 de ori. Nu e de mirare ca in acest caz se foloseste expresia „Google EarthTM of the skin”. Tehnologia complet automatizata de scanare a corpului identifica leziunile existente si aranjeaza imaginile de ansamblu marite conform relevantei lor. Astfel, doctorii pot identifica leziuni proeminente sau deviante de la prima privire. Tehnologiile moderne de criptare si o noua metoda de administrare a persoanelor inregistrate asigura protectia datelor utilizate si securitatea datelor sensibile ale pacientilor.

  Diagnosticul timpuriu salveaza vieti

  „FotoFinder este o solutie de pionierat de inteligenta artificiala in domeniul diagnosticarii cancerului de piele. FotoFinder bodystudio ATBM master foloseste din nou puternica solutie FotoFinder KI. In cazul pacientilor cu semne din nastere, detectarea timpurie a tumorilor maligne ale pielii inseamna un potential castig in termeni de timp”, explica Kathrin Niemela, membru al echipei manageriale FotoFinder. „Prin noua generatie FotoFinder bodystudio ATBM master devine posibila o documentare completa, standardizata si de rezolutie extrem de inalta a pielii, cu o viteza dubla fata de modelul precedent. Gratie unui nou model de lucru, semnele din nastere suspecte, nou aparute si alterate pot fi diagnosticate mai rapid si mai precis ca inainte, ceea ce simplifica ingrijirea pacientilor cu risc ridicat”.

  Inteligenta artificiala se intalneste cu experienta umana

  Aplicatia software profesionista, bazata pe inteligența artificiala, Moleanalyzer pro, asista medicii in analizarea si evaluarea de risc a semnelor din nastere. Sistemul se bazeaza pe unul din cei mai puternici algoritmi de deep learning care au fost evaluati pana acum in teste clinice. In cadrul studiului  „Man against Machine”* realizat la University Hospital din Heidelberg, algoritmul FotoFinder a inregistrat scoruri impresionant de ridicate pentru sensibilitate si specificitate, si poate concura chiar și cu experti in dermatoscopie in termeni de calitate a diagnosticului.

  Calitate – Made in Germany

  Toate sistemele FotoFinder sunt fabricate in propria unitate de productie FotoFinder din Bad Birnbach, Bavaria (Germania). FotoFinder este certificat DIN EN ISO 13485:2016 si a primit deja mai multe premii pentru corporate management si design.

  Lansarea sistemului  

  Kathrin Niemela, membru al echipei manageriale FotoFinder, va demonstra performantele FotoFinder bodystudio ATBM master in cadrul evenimentului „24th World Congress of Dermatology” intre 10-15 iunie 2019 la standul nr. G59 (Gate2).

  Informatii suplimentare despre sistemul imagistic care salveaza vieti se pot gasi aici: www.fotofinder.de

  Despre FotoFinder

  Mii de utilizatori din peste 100 de tari se bazeaza deja pe sistemele FotoFinder pentru detectarea timpurie a cancerului de piele prin folosirea Video Dermoscopy sau Total Body Mapping. FotoFinder are o experienta de peste 25 de ani in sisteme imagistice ale pielii si a stabilit adevarate repere care au devenit standarde in industrie. Liderii de opinie de pe toate continentele apeciaza tehnologia firmei bavareze in lupta contra cancerului.
  FotoFinder Systems GmbH are circa 65 de angajati. Locatia de productie se afla in Bad Birnbach, Germania. Prezenta globala a firmei este sprijinita de filialele din Italia, Spania, Marea Britanie, Statele Unite si reteaua globala de parteneri. FotoFinder a castigat Bavarian Export Award, Red Dot Design Award si a fost apreciata ca una din cele mai inovatoare companii din Bavaria Inferioara.

  * “Man against machine: diagnostic performance of a deep learning convolutional neural net-work for dermoscopic melanoma recognition in comparison to 58 dermatologists”, de H.A. Haenssle et al. Annals of Oncology. doi:10.1093/annonc/mdy166 

  Numele companiilor și produselor menționate in acest comunicat pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.

  Related Posts