spot_img

Medicina de avangardă la standarde internaționale

Pentru fiecare medic, condiția profesională este esențială la fel cum pentru fiecare pacient nevoia unui tratament eficient și performant este obligatorie. Cu o echipă de medici români curajoși, pasionați de medicină și oameni, cu cea mai mare experiență în chirurgia modernă la nivel național, Ponderas aduce pacienților săi servicii medicale la cele mai înalte standarde internaționale. Spitalul Ponderas pune la dispoziție servicii medicale complete: spital, policlinică și imagistică, acoperind toate specialitățile medicale și chirurgicale.

PDS_AD_medicinainterna_210x280Unul dintre cele mai ambițioase proiecte medicale din România, spitalul Ponderas are o capacitate de 141 de paturi, 8 săli de operație și peste 25 de cabinete medicale. Centrul este dotat cu tehnologie de avangardă: echipamente medicale  de ultimă generație pentru centrul de imagistică (CT, RMN, ecografie și RX), cinci săli de operație utilate complet cu echipamente de chirurgie laparoscopică 2D și 3D,  anestezie video-asistată, doua laboratoare de endoscopie și, nu în ultimul rând, un centru de training ce are sisteme audio-video de transmisie live Full HD 3D din sălile de operație în sălile de curs.

La Ponderas, chirurgia laparoscopică este folosită  în proporție de peste 98% pentru cazurile care necesită intervenție chirurgicală, datorită beneficiilor sale pentru pacienți. Echipa medicală are cea mai mare experiență în chirugia laparoscopică din România, cu peste 20.000 de pacienți tratați cu succes.

În prezent, Ponderas este și singurul Centru de Excelență în Chirurgia Metabolică și Bariatrică din Estul Europei. Ponderas a fost acreditat atât de Europa (prin Federația Internațională de Chirurgia Obezității) cât și de Statele Unite (prin Surgical Review Corporation). Acreditările obținute la nivel internațional atestă realizarea unui program bariatric după cele mai înalte standarde globale în domeniu: seminării informative despre  chirurgia metabolică, evaluări medicale complexe, intervenții chirurgicale diverse și personalizate, monitorizare pre și post-operatorie, grup de sprijin dedicat. Totodată, acestea confirmă angajamentul Ponderas de a livra constant o îngrijire sigură și efectivă pentru pacienții cu boli metabolice. Până la ora actuală, peste 5.000 de pacienți metabolici au beneficiat de intervenții chirurgicale bariatrice și metabolice realizate de echipa medicală Ponderas.

Chirurgia metabolică este considerată cea mai eficientă metodă de tratare a obezității și bolilor asociate acesteia, în mod semnificativ și permanent. În urma acestor intervenții chirugicale, pacientul pierde până la 100% din excesul ponderal și, mai mult decât atât, își diminuează sau scapă definitiv de tratament pentru ca să se bucure de o ameliorare semnificativă, până la remisie, a diabetului zaharat tip 2, hipertensiunii arteriale, apneei de somn și a altor afecțiuni asociate obezității.

Într-un Centru de Excelență cum este Ponderas, fiecare caz este tratat în mod particular de către o echipă multidisciplinară.

Dr. Catalin Copaescu  „Am creat un centru care să răspundă tuturor nevoilor terapeutice ale pacientului metabolic: specialități  conexe chirurgiei metabolice (nutriție, diabet, endocrinologie, psihosomatică ș.a.) și un centru de imagistică  medicală adaptat pacientului cu obezitate. Totodată, echipa noastră este mereu aproape de pacient cu cele mai  bune soluții terapeutice. Astfel, reușim în fiecare zi să menținem calitatea în actul medical, și în același timp,    facem performanță în medicina datorită tuturor resurselor tehnologice de ultimă oră pe care le avem la  dispoziție într-un centru aliniat standardelor internaționale.”

 a declarat Prof. Dr. Cătălin Copăescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst