spot_img

Noi tehnologii in gastroendoscopie

Parteneriat privat – privat pentru promovarea celor mai noi tehnologii in gastroendoscopie

În cadrul misiunii asumate, de a asigura accesul la tehnologii medicale inovatoare, de înaltă calitate, sigure, eficace, eficiente, SofMedica, în parteneriat cu Spitalul Monza şi IHS Medical School, organizează joi, 29 septembrie 2016, evenimentul „Tehnologii noi utilizate în gastroendoscopie”.

Evenimentul, coordonat de conf.dr. Lucian Negreanu, şeful Centrului specializat în tratamentul patologiilor digestive din cadrul Spitalului Monza, se adresează profesioniştilor din domeniul gastroenterologiei, şi este menit să prezinte acestora, în premieră, informaţii privind cea mai nouă şi mai performantă tehnologie disponibilă pentru pacienţii lor.

Organizatorii acestui eveniment consideră că parteneriatul dintre toţi actorii implicaţi în domeniul medical – profesionişti din sănătate, industrie de profil, furnizori de educaţie medicală, reprezintă calea către asigurarea unei îngrijiri de cea mai bună calitate pentru pacienţi.

Pentru confirmare şi detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi pe următoarele coordonate: Irina Carmen Dumitru, Marketing Manager, tel. 0746.264.431, email irina.dumitru@spitalulmonza.ro; Rodica Pâslaru, Executive Manager, tel.0727.788.268, email rodica_paslaru@ihsmedicalschool.eu).

* * *

Spitalul Monza, parte din grupul “Policlinico di Monza” ce însumează zece spitale din Italia, este specializat în efectuarea de intervenții chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanță.

Spitalul Monza a fost gândit ca proiect medical în centrul preocupărilor căruia se află pacientul și nevoile acestuia. Pornind de la această viziune, Spitalul Monza a creat un ambient familial, sigur și confortabil pentru pacienți, și un mediu de lucru multidisciplinar, formativ și profesionist pentru personalul medical.

Gastroenterology Center din Spitalul Monza este centrul de excelență în diagnosticul patologiilor digestive cronice, acute și oncologice și în tratamentul celor mai grave afecțiuni din această arie.

SofMedica     şi IHS Medical School sunt membre ale unui grup de companii din  industria medicală axat pe educaţie (Techs2Life.com), care activează din 1994 în Europa de Sud-Est (Romania, Grecia, Bulgaria & Cipru).

Companiile grupului pun la dispoziţia a mii de pacienţi tehnologii medicale inovatoare (chirurgie minim invazivă, endoscopie şi supleere a funcțiilor unor organe vitale, cum ar fi inima şi rinichii), precum şi servicii medicale de specialitate pentru pacienţii cu afecţiuni cronice.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst