spot_img

PACIENTUL ONCOLOGIC – O PROVOCARE IN ASISTENTA MEDICALA

Organizat in perioada 29-30 mai de Euro Jobs in parteneriat cu Asociatia de Genetica si Medicina Personalizata

Prima editie a a ajuns la final! Evenimentul, desfasurat in perioada 29-30 mai 2023, in format fizic la Hotel Marshal Garden, Sala Safir si a fost accesibil tuturor profesionistilor din domeniul medical: asistenti medicali, directori de ingrijiri medicale si asistenti medicali de farmacie.

Cursul eveniment a fost un adevarat maraton de sesiuni de oncogenetica, imunogenetica, onco-hematologie, onconutritie si farmacodinamie aplicata in practica asistentilor medicali. Puzzle-ul medical a fost completat cu sesiuni de comunicare intre echipa medicala multidisclipinara #OncoMultiSuport si, nu in ultimul rand, sesiuni dedicate lucrarilor de cercetare in patologia oncologica de pe intreg teritoriul tarii. In premiera a fost alocata o sesiune speciala #OncoHeroes dedicata supravietuitorilor si, aici mentionam, prezenta in premiera a doamnei Maria Holtzhauser – Presedinte al Asociatiei Caritabile a Bolnavilor de Cancer “Maria Holtzhauser” si a triplului campion national la culturism si fitness, Flavius Ursachi care a sustinut o prezentare despre wellbeing, mindset si un stil de viata sanatos.

Oaspeți de seama si invitati VIP precum: Asistent Medical Principal Licentiat Alina Elena Ivanovici (lector Euro Jobs), Biochimist Dr. Raluca Barzu RDN, MSc – Coordonator Proiect Multi Suport, terapeut Luana Niculescu – specialist in managementul si terapia limfedemului, psiholog Alexandra Cazacu – membru Proiect Onco Multi Suport, Daniel Petrica Plaiasu – nutritionist, membru Proiect Onco Multi Suport, alaturi de distinsi reprezentanti ai Asociatiei de Genetica si Medicina Personalizata, au adus plus valoare evenimentului. Din partea partenerilor nostri au fost prezenti: Dr. Cornelia Paraschiv – specialist in medicina interna, Dr. Anca Bardan – specialist in genetica medicala, Dr. Amedeo Grigorean – specialist in nutritie si onconutritie.

Lectori dedicati au evidențiat importanta nevoii de frumos in viata noastra dar si importanta alegerilor noastre umane si profesionale, empatia si compasiunea, increderea si respectul reciproc: baza relatiei medic – asistent medical – pacient.

Multumim frumos tuturor partenerilor nostri, lectori si participanti, pentru ca au constituit motorul acestui eveniment. Va dorim sa ramaneti sanatosi, protejati, astfel incat sa ne putem bucura cu totii impreuna, fata in fata, de cat mai multe cursuri eveniment dedicate asistentilor medicali!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst