spot_img

Eduson, platforma de educație medicală

Eduson este platforma de educație medicală cu cel mai bogat conținut media. În prezent, pe edusontv.net există peste 380 de ore de materiale video dedicate tuturor specialităților medicale. În cadrul platformei Eduson veți găsi webinarii, studii de caz, workshop-uri sau conferințe medicale dedicate tuturor medicilor din România și nu numai.

Parcurgând materialele disponibile pe platforma Eduson vă veți perfecționa sau veți învăța să folosiți ultrasonografia ca metodă de diagnostic. Vă vor ghida în acest proces de învățare medici de renume național și international, care folosesc și încurajează această metodă de diagnostic*.

Ecograful este stetoscopul prezentului

Multă lume se referă la ecograf ca fiind stetoscopul viitorului. Ultrasonografia este într-adevăr cea mai răspândită metodă imagistică, iar utilitatea ecografului poate fi asemănată cu cea a stetoscopului. Odată cu dezvoltarea tehnologiei au apărut ecografe de diferite dimensiuni, cu multiple opțiuni, funcții etc, fapt care le face să poată fi achiziționate de către orice doctor.

Lectori de prestigiu

În cadrul platformei veți găsi materiale elaborate de către cei mai mari specialiști din țară și străinătate. Între cei peste 180 de lectori pe care îi puteți urmări în cadrul platformei Eduson îi enumerăm pe Prof. Dr. Radu Badea, Prof. Dr. Andrada Seicean, Prof. Dr. Dan Dumitrașcu, Prof. Dr. Petru Adrian Mircea, Prof. Dr. Ioan Sporea, Prof. Dr. Roxana Șirli, Prof. Dr. Zeno Spârchez, Prof. Dr. Giovanni Maconi, Prof. Dr. Paul Sidhu, Prof. Dr. Gÿorgy Harmat.

Conținut

Digitalizarea ne-a permis să putem oferi această bibliotecă tuturor doctorilor. În cadrul platformei veți găsi webinarii unice în România – cum ar fi o serie dedicată ecografiei cu substanță de contrast. Eduson vă oferă posibilitatea de a obține toate creditele necesare într-un an, punându-vă la dispoziție evenimente care însumează peste 120 EMC într-un an. Pe lângă evenimentele digitale la care puteți lua parte săptămânal, Eduson organizează frecvent workshop-uri și conferințe la care veți putea participa și veți putea discuta actualități din lumea medicală.

Participarea la evenimentele Eduson

Pentru a participa la evenimentele Eduson aveți opțiunea achiziționării unui webinar individual, iar dacă acesta este vizualizat la data lansării acestuia veți putea primi și creditele EMC aferente, sau există și opțiunea abonamentelor lunare. Abonamentele disponibile sunt de două tipuri: varianta Basic – 200 lei / 30 zile, în care abonatul are acces la tot conținutul, toată bilbioteca platformei Eduson însumând evenimentele care au avut loc până în momentul abonării plus accesul la 2 webinarii noi lunar; sau varianta abonamentului Premium – 300 lei / 30 zile, în care aveți aceleași facilități ca la abonamentul basic doar că oferă și alte avantaje precum posibilitatea vizionării webinariilor în premieră, garantând credite EMC, participarea la sesiunile Q&A cu lectorii webinariilor din premieră, gratuitatea la anumite workshop-uri organizate exclusiv de Eduson.

De ce Eduson?

Platforma pe care am gândit-o urmărește și încurajează legătura activă între lector și medicul participant la eveniment. Din acest motiv încercăm constant să ne lărgim plaja de specialități medicale și să fie cât mai accesibile tuturor cadrelor medicale din România.

Un alt aspect important pe care ne străduim să-l oferim cât mai des este ca după fiecare webinar în premieră să existe posibilitatea unei sesiuni de întrebări și răspunsuri în care participanții să pună întrebări în timp real lectorilor.

Comunitatea de medici Eduson numără în acest moment peste 4200 de medici din toată lumea.

Eduson Basic 200 lei / 30 zile Eduson Premium 300 lei / 30 zile
·         Acces la înregistrările tuturor webinariilor

·         Vizualizarea înregistrărilor webinariilor oriunde și oricând

·         Garantează acces la cel puțin 2 webinarii noi lunar

·         Credite EMC doar pentru webinariile vizualizate în timpul premierei

·         Discuții live cu lectorii în timpul premierei webinariilor

·         Acces la înregistrările tuturor webinariilor incluse în abonament

·         Vizualizarea înregistrărilor webinariilor oriunde și oricând

·         Garantează acces la cel puțin 80 credite EMC anual, dacă se va participa la premierea webinariilor

·         Participarea la întâlniri live cu lectori Eduson

·         Cursuri nonmedicale

·         Interviuri cu lectori Eduson

Pentru mai multe detalii despre platforma Eduson vă invităm să accesați https://www.edusontv.net

* webinariile Eduson nu suplinesc cursurile de competență. Materialele disponibile pe edusontv.net sunt vizionate de mii de doctori, dar nu înlocuiesc examenul de competență. Materialele pot fi utile în perfecționarea doctorilor, dar pentru a obține competență în ecografie este obligatoriu să parcurgeți un program acreditat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst