spot_img

Rețeaua de Farmacii DONA sărbătoreşte 25 de ani

     Farmacia DONA, unul dintre cele mai mari lanturi de farmacii din piata locala, implineste 25 de ani de la infiintare. Companie cu capital integral românesc, DONA a devenit un reper in industria farmaceutica din România si un brand apreciat și respectat de români. In fiecare luna, peste 2,7 milioane de pacienti au acces la servicii farmaceutice la cel mai inalt nivel de calitate, o gama variata de produse și servicii, și consiliere de specialitate oferite de o echipa de 2.500 de profesionisti in sanatate.

     Cu ocazia aniversarii, Farmacia DONA a lansat campania “Sarbatorim 25 de ani DONA” prin care ii invita pe pacienti sa sarbatoreasca alaturi de companie acest moment de referinta. Campania se va derula pâna pe 26 noiembrie, in toate Farmaciile DONA, iar pacientii care achizitioneaza produse vor putea câstiga zeci de mii de premii pe loc sau prin tragere la sorți. Printre acestea se numara trei autoturisme, 25 de excursii in strainatate si multe alte premii.

    „Suntem bucurosi sa aniversam 25 de ani de activitate DONA. Nu puteam sa marcam altfel acest moment important pentru compania noastra decât alaturi de pacientii nostri, cei care ne-au investit cu incredere si ne-au sustinut de-a lungul calatoriei noastre. Ii invitam in toate Farmaciile DONA sa descopere premiile pregatite special pentru ei”, a declarat Mihaela Ungureanu, Directorul General al SIEPCOFAR S.A.

      De-a lungul timpului, Farmacia DONA a derulat numeroase campanii de preventie, informare si monitorizare dedicate pacientilor cu rolul de a veni in sprijinul lor si de a le imbunatati starea de sanatate. Printre campaniile importante se numara „Sanatos de sus pâna jos”, „Lista Verde”, „Casa, dulce casa sanatoasa”, „Coplata la 1000 de produse”, „Sanatatea din plante” si multe altele.

     Intrucât sanatatea si starea de bine a pacientilor se afla mereu in centrul activitatilor sale, compania face eforturi constante de a facilita accesul acestora la produse, servicii si consiliere farmaceutica de calitate prin intermediul celor peste 300 de farmacii distribuite la nivel national, prin programul non-stop sau prelungit in tot mai multe dintre unitati, printr-un portofoliu variat de produse sau prin soluții personalizate și sfaturi utile din partea echipei de profesionisti DONA.

     „Brandul DONA este astazi sinonim cu un serviciu farmaceutic de cea mai inalta calitate. Aceasta realizare nu ar fi fost posibila fara implicarea si pasiunea intregii echipe de profesionisti DONA, carora le multumesc. Fiecare dintre ei este mândru si constient de responsabilitatea profesiei de farmacist. Impreuna, ne straduim sa oferim pacientilor nostri cea mai buna experienta si sa devenim primul lor sprijin in intreținerea sanatații, frumuseții si in managementul tratamentului medical”, a declarat Eugen Banciu, Președintele Grupului DONA.

Despre Farmacia DONA

      „Farmacia DONA” este unul dintre cele mai apreciate nume in comerțul farmaceutic din România, cu o reputație solida construita in cei 25 de ani de activitate.

     Marca “Farmacia DONA” reunește 300 de farmacii deținute de 9 companii antreprenoriale cu capital privat românesc, a caror cifra de afaceri a fost de 966 milioane lei la finele lui 2016, și peste 2.500 de profesioniști in domeniul sanatații devotați unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai inalt nivel calitativ.

     Peste 2,7 milioane de oameni trec lunar pragul Farmaciilor DONA, raspândite in toate județele tarii. Lista integrala a unitaților poate fi consultata aici.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst