spot_img

RMN Diagnostica îşi consolidează echipa de managementMihaela Gabor Naidin se alătura echipei RMN Diagnostica în poziţia de director de dezvoltare şi marketing

RMN Diagnostica îşi consolidează echipa de management astfel, de la începutul lunii octombrie, Mihaela Gabor Naidin ocupă poziţia de director de dezvoltare şi marketing.

Cu o experienţa de 17 ani în marketing şi vânzări, Mihaela Gabor Naidin este licențiată în marketing şi psihologie, are un master in management sanitary şi este formator acreditat, iar ultimii 10 anii-a dedicate marketingului medical.

De-a lungul carierei s-a implicat în proiecte şi programe educaţionale dedicate comunităţii medicale. S-a implicat active şi în proiecte de prevenţie având în centru educaţia pacienţilor şi sănătatea copiilor. 

“Completarea echipei RMN Diagnostica cu un profesionist ca Mihaela Gabor Naidin şi acceptul ei de a ni se altătura, este cu siguranţă un motiv în plus să dezvoltăm ceea ce este azi RMN DIAGNOSTICA. Secretul succesului centrului RMN Diagnostica este dedicaţia fiecarui membru al acestei firme, în favoarea şi sprijinul pacientului. Fără nicio modestie suntem cei mai buni, pentru că “ne pasă”. Ne pasă în primul rând de pacienţii noştri, care sunt motivul pentru care ne alegem echipa cu foarte mare atenţie. Lucrând cu profesionişti, atât din echipa, cât şi cu medicii colaboratori din diferite specialităţi, putem să facem diferenţa. Suntem o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel European şi 10 ani în România. Am fost printer primii care au înţeles importanţa investigaţiilor prin Rezonanţă Magnetică în România şi în ultimii 10 ani am format o echipă de profesionişti, la care cu mare plăcere şi bucurie doresc să îi urez un prietenesc şi călduros Bun Venit Mihaelei Naidin” ne-a spus Dr. Alexandru Bozan, director general RMN Diagnostica.

“RMN Diagnostica este o nouă călătorie profesională care îmi oferă o dublă provocare. Pe de-o parte, aceea de a aşeza RMN Diagnostica, împreună cu echipa de profesionişti care activează acum în cadrul centrelor, printer primii şi cei mai importanţi jucători din ţară în ceea ce privesc serviciile de imagistică medicală, iar pe de altă parte, aceea de a face ceea ce iubesc şi ce-mi place cel mai mult, marketing medical şi dezvoltare.” spune Mihaela Gabor Naidin

Venirea Mihaelei Gabor Naidin în cadrul familiei RMN Diagnostica, consider că este o prima realizare din planul de dezvoltare conceput şi dezvoltat împreună. Ne dorim ca membrii echipei noastre să fie oameni dedicaţi şi devotaţi meserieilor, ca împreună să putem oferi calitate şi un mediu profesionist celor ce aleg centrele RMN Diagnostica. Sunt bucuros şi convins că împreună, alături de echipa de medici precum doamna dr. Maria Cârstea, domnul dr. Gratian Botis şi toţi ceilalţi ce sunt membri sau aleg să vină alături de noi,vom reusi să fim prima alegere din regiune, când vine vorba de diagnosticare şi tratament” a declarat Alexandru Bica, director adjunct RMN Diagnostica.

RMN Diagnostica, de 10 ani pe piaţa medicală sibiană şi de 3 ani pe piaţa medicală braşoveană, oferă servicii de imagistică medicală. Pacienţii beneficiază de investigaţii RMN de orice tip, centrele fiind dotate cu aparatură de ultimă generaţie, cu cele mai noi softuri în domeniu, dar şi de ecografie, electromiografie şi consultaţii de specialitate. De asemenea, pacientii pot face programări pentru consultații de neurochirurgie, neurologie, psihiatrie, dermatologie, ortopedie și traumatologie, fizioterapie și recuperare medicală.

RMN Diagnostica îşi propune să accelereze ritmul de dezvoltare, urmând ca până la sfârţitul acestui an să mai deschidă două centre medicale la Braşov şi Făgăraş, iar anul viitor are în plan deschiderea altor centre de imagistică în ţară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst