spot_img

ROMMEDICA

ROMMEDICA – Târgul Internațional de Medicină și Farmacie (www.rommedica.ro) are loc între  6 și 8 aprilie, la Romexpo.

Ajuns la cea de-a 27-a ediție, evenimentul prezintă şi în acest an o serie de oferte de tehnologie şi aparatură destinată facilitării şi îmbunătăţirii actului medical.

Evenimentul reprezintă platforma ideală de informare a reprezentanțiilor sistemului de sanatate din mediul public și din cel privat, asupra produselor şi serviciilor medicale la standarde internaţionale. Astfel, târgul generează oferte care vin în întâmpinarea necesarului spitalelor, clinicilor și cadrelor specializate care au nevoie de aparatură, tehnici și tehnologie de ultimă oră pentru a îmbunătății serviciile medicale.

La ediția 2017 și-au anunțat prezența peste 40 de firme, printre țările reprezentate numărându-se: Bulgaria, China,  Italia, România, Singapore.

Printre noutățile pe care companiile prezente la ROMMEDICA le ofertează publicului se numără:

  • tehnica “Meek”, dispozitivul de expandare a grefelor, utilizat în chirurgia plastică generală și destinat pentru tăierea precisă a grefelor de piele;
  • soluții de administrare perfuzie, destinate managementului infuziilor pentru secțiile de ATI și din clinicile de recuperare. Printre acestea se numără și soluții complete și inovative cu tehnologie „touch screen”, moduri multiple de infuzie și nu în ultimul rând posibilitatea de configurare stație de lucru după necesități, adaptându-se la fiecare circumstanță clinică;
  • produse din clasele: ultrasonografie, neurologie, cardiologie, anestezie regională, endoscopie, chirurgie;
  • stetoscoape, termometre și tensiometre de ultima generație;
  • aparate frigorifice, având sisteme electronice de comandă cu memorie de date pentru înregistrarea temperaturii și decongelare rapidă.

Companiile prezente la Rommedica vin cu oferte speciale și discounturi între 10 și 50%, fie la toate produsele prezentate în cadrul târgului, indiferent de cumparator, cantitate, sortiment, fie doar la anumite servicii și game.

ROMMEDICA devine, astfel, o sursă importantă de informare pentru reprezentanții sistemului de sănătate din mediul public și din cel privat.

Conferințe, seminarii și workshop-uri

În cadrul ROMMEDICA se va desfăşura o serie de conferințe, cursuri teoretice şi demonstraţii practice la care vor fi abordate subiecte de actualitate.

Mai multe informații despre aceste activități se găsesc pe:

– website-ul www.rommedica.ro, secțiunea Vizitatori – Manifestări conexe;

– pagina de Facebook – ROMMEDICA ROMEXPO

Concomitent cu acest eveniment se desfăşoară ediția de primăvară a DENTA – Expoziția internaționala de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentara (www.denta.ro)

Program de vizitare ROMMEDICA:

6-8 aprilie 2017: între 10.00 și 18.00

Bilet intrare: 10 lei/zi

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul  Expoziției și Strada Parcului;

Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 3 lei/oră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst