spot_img

Thymuskin FORTE,îngrijire alături de tratamentul de bază în cazurile de alopecie indusă de medicamente citostatice

Ce este Thymuskin? Thymuskin este sistemul dermatologic care combate căderea părului și activează o nouă creștere a părului atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Este foarte eficient, oferă toleranță foarte bună pentru diferite tipuri de căderea părului și nu are efecte secundare chiar la utilizare îndelungată. Eficacitatea dovedită clinic a fost confirmată de studii științifice independente .

Complexul activ patentat GKL-02. Acțiunea  se manifestă prin intermediul complexului patentat de peptide timice, GKL-02, complex care imită extractul natural de timus și nu conține ingrediente derivate de la animale.

În această bibliotecă de peptide, treizeci și trei de derivați de aminoacizi sunt combinați chimic într-o manieră statistică unul cu celălalt și, în cele din urmă, combinați fizic cu șaptesprezece aminoacizi naturali, fie ca atare, fie ca sărurile lor și ca derivați ai acestora. Greutatea moleculară medie a peptidelor individuale este cuprinsă între 180 și 600 daltoni, facilitând astfel penetrarea prin stratul folicular al pielii după ce a fost aplicat pe scalp.

Ingredientul inovator patentat GKL-02 este responsabil în primul rând pentru revitalizarea și regenerarea părului, precum și pentru susținerea creșterii noilor fire de păr. Hidratarea și îngrijirea firului se realizează prin extracte naturale, așa cum sunt cofeina, vitamina E și urzica. Formula este completată de pantenol și proteine vegetale.

Cum acționează  Thymuskin FORTE? Studiile preclinice au relevat efectul imunologic al Thymuskin asupra foliculilor pilosi, așa cum este tipic pentru preparatul timic. Peptidele timice din Thymuskin acționează ca modulatori direcți ai creșterii foliculilor de păr. Studiul din 2012 a investigat acele peptide timice care, printre numeroase alte procese celulare, sunt, de asemenea, implicate în creșterea părului. O anume peptidă timică a arătat o eficacitate terapeutică deosebit de ridicată: timulina, așa cum este conținută în Thymuskin. Sutdiile au observat o rată de creștere uimitor de ridicata în diferite mostre de foliculi de păr umani. Motivul pentru aceasta actiune stă în structura chimică a timulinei: determină sistemul neuroendocrin să producă acei hormoni care sunt responsabili pentru creșterea naturală a părului, cum ar fi prolactina, tirotropina și altele.

  1. Prelungește faza de creștere prin inhibare enzimatică (ex. 5-alpha-reductase)
  2. Regenereaza foliculii de par prin activarea keratinocitelor
  3. Stimuleaza cresterea prin intermediul diferitelor peptide timice

Thymuskin oferă astfel un sistem unic de îngrijire a părului în contextul combaterii căderii părului.

Thymuskin FORTE, eficiență dovedită. Cito­sta­ticele administrate în timpul chimioterapiei determină pierderea părului (cel mai adesea reversibilă) prin inhibarea creșterii celulare și a activității foliculilor piloși, iar evoluția depinde destul de mult de medicamentele folosite, de doze și durata terapiei. În majoritatea cazurilor, părul cade complet în 3-5 săptămâni de la prima ședință de chimioterapie. În timpul tratamentelor mai blânde, pierderea părului este moderată, în cel mai bun caz. În mod normal, părul crește la loc în aproximativ 3 luni după încheierea chimioterapiei, dar s-au semnalat tot mai multe cazuri de tulburări persistente de creștere a părului.

Studiile și cercetările științifice observaționale controlate efectuate în cadrul clinicilor de dermatologie și clinicilor universitare din Germania și la nivel internațional au verificat eficacitatea  asupra tuturor formelor de cădere a părului.

  • Thymuskin oferă de trei ori mai multe şanse de a preveni căderea părului sau a alopeciei totale reversibile sub terapie citostatică comparativ cu placebo1 sau grupul de control2
  • Cu o terapie citostatică „ușoară”, Thymuskin menține starea părului la până la 94% dintre pacienți2
  •  Utilizarea Thymuskin poate să mențină starea părului semnificativ mai frecvent pentru pacienții care suferă de terapie citostatică „ușoară” (5-fluorouracil) decât pentru pacienții care urmează terapie citostatică „agresivă” (Adriamycin)3
  •  Efectele pozitive ale Thymuskin asupra stării părului sunt semnificativ mai mari pentru pacienții cu cancer mamar sau colon decât pentru pacienții cu cancer esofagian sau gastric3

 Thymuskin – produs în Germania, este eficient împotriva căderii părului la persoane de peste 30 de ani, devenind unul dintre liderii mondiali în tratamentul pentru căderea parului și pentru regenerarea noilor fire de păr.

Referințe

1  Lüpke N.-P.: Zusammenfassender Bericht zur adjuvanten lokalen Anwendung von Thymu-Skin-Präparationen bei Patienten unter zytostatischer Chemotherapie. Sonderdruck aus: Deutsche Zeitschrift für Onkologie 1/90

2  Denck H., Wallner M.: Abschlußbericht über den 2. Teil Wien der Thymuskin-Haarstudie. Ludwig Boltzmann Institut für klinische Onkologie im Krankenhaus der Stadt Wien-Lainz. 29.5.1989

3  Köhler C. O.: Unterschiedliche Erhaltung des Kopfhaares bei Chemotherapie mit verschiedenen Therapeutika. Interner Bericht aus dem Deutschen Krebsforschungszentrum, Heidelberg, Abteilung Medizinische und Biologische Informatik.

4  Maurer H. R.: Preclinical Investigation of Thymic Preparations GKL-01, GKL-02 Interner Untersuchungsbericht 2005

5 Journal of Investigative Dermatology, Online-Vorabpublikation, 8. März 2012; doi:10.1038/jid.2012.2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst