spot_img

Zentiva Romania primeste, pentru a treia oara consecutiv, certificarea Top Employer, confirmand angajamentul companiei fata de angajati

Grupul Zentiva in Romania, lider de piata local in volume pe segmentul medicamentelor generice*, a primit certificarea Top Employer pentru al treilea an consecutiv, aceasta certificare fiind o confirmare a  angajamentului companiei fata de nevoile si aspiratiile pe care le au angajatii, precum si a nivelului exceptional de bune practici ca angajator. Zentiva a dezvoltat si continua sa sustina  o cultura centrata pe oameni, adaugand noi valori si principii care o transforma intr-o organizatie moderna, dedicata angajatilor, pacientilor, partenerilor si comunitatilor.

Top Employer Institute este o autoritate respectata la nivel mondial care recunoaste si recompenseaza calitatea in domeniul resurselor umane, al leadershipului si al managementului. Programul Top Employers Institute certifica organizatiile pe baza rezultatelor sondajului privind cele mai bune practici in domeniul resurselor umane. Acest sondaj acopera sase domenii de resurse umane cu 20 de subiecte, printre care Strategia pentru oameni, Mediul de lucru, Achizitia talentelor, Invatarea, Diversitatea, Egalitatea si Incluziunea, Bunastarea si multe altele.

„De peste 60 de ani sprijinim pacientii, cadrele medicale si angajatii nostri dintr-o pozitie de lider care ne onoreaza, dar ne si responsabilizeaza. Toate acestea au fost posibile datorita culturii dinamice si ambitioase a companiei; ne bucura tot ceea ce am realizat si ne indreptam atentia si energia catre a construi un viitor sustenabil. Suntem orientati catre a dezvolta cultura organizationala astfel incat echipa sa fie motivata, implicata, sa aiba oportunitati de a creste profesional si personal”, a declarat Simona Cocos, General Manager Zentiva Romania si Moldova.

David Plink, CEO al Top Employers Institute, a declarat: „Vremurile exceptionale scot la iveala ce e mai bun in oameni si organizatii. Si am fost martorii acestui lucru in cadrul programului nostru de certificare Top Employers din acest an: performante exceptionale din partea angajatorilor certificati Top Employers 2024. Acesti angajatori au demonstrat intotdeauna ca le pasa de dezvoltarea si bunastarea oamenilor lor. Astfel, ei imbogatesc in mod colectiv lumea resurselor umane. Suntem mandri sa anuntam si sa premiem grupul de angajatori de top, orientati spre oameni, din acest an: Top Employers 2024.”

Top Employer Institute a fost fondat in urma cu mai bine de 30 de ani, timp in care peste 2.052 de companii din 121 de tari/regiuni au primit aceasta certificare.

In Romania, grupul Zentiva reuneste companiile Zentiva S.A., Labormed-Pharma S.A. si Labormed Pharma Trading S.R.L. (fosta Alvogen Romania S.R.L.). Grupul este un furnizor important de medicamente generice care acopera peste 15 arii terapeutice, inclusiv terapia durerii, urologie, gastroentorologie, reumatologie si arii strategice precum oncologie, aparatul cardiovascular, diabetul si sistemul respirator.

In cadrul grupului Zentiva sunt angajate aproximativ 1.350 de persoane, dintre care circa 850 in operatiunile industriale (productie). Grupul Zentiva este liderul pietei de medicamente generice din Romania (in volum si valoare).

* Sursa datelor: IQVIA, sell-out, MAT 11 2023.

Despre Zentiva

Zentiva este o platforma paneuropeana care dezvolta, produce si furnizeaza medicamente de inalta calitate si la preturi accesibile pentru mai mult de 100 de milioane de oameni din Europa. Zentiva are 4 unitati de productie, detinute integral, si o retea extinsa de parteneriate cu furnizori de materie prima pentru a-si asigura securitatea aprovizionarii.

Oferim solutii terapeutice in arii cheie precum cardiologie si circulatie, diabet, oncologie, aparat respirator, sistem nervos central si continuam sa ne extindem portofoliul in domeniul consumer healthcare – preventie si ingrijirea sanatatii.

Compania este detinuta de un fond de private equity care asigura o crestere durabila de doua cifre, cu un plan ambitios pe 5 ani ce urmareste continuarea cresterii puternice in Europa. Suntem o echipa formata din aproape 5.000 de talente unice, unite prin misiunea noastra de a oferi medicamente de inalta calitate si la preturi accesibile oamenilor care depind de ele in fiecare zi. Ne dorim ca Zentiva sa fie un loc de munca minunat, unde fiecare sa se simta binevenit si apreciat si unde sa isi poata manifesta individualitatea si contribui prin aptitudinile si abilitatile personale.

www.zentiva.ro

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati:

Ioana Lucescu

Communication Manager Zentiva Romania

ioana.lucescu@zentiva.com, 0747.051.338

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst