spot_img

Zentiva Romania primeste certificarea Top Employer 2023 si este reconfirmata printre cei mai apreciati angajatori

Grupul de companii Zentiva in Romania, lider in volume pe piata totala (medicamente cu si fara prescriptie) si lider in volume si in valoare al pietei de medicamente generice din Romania (medicamente cu prescriptie, generice)*, a primit certificarea Top Employer pentru al doilea an consecutiv. Cu o prezenta continua pe piata locala de 60 de ani, Zentiva reconfirma consecventa unei culturi organizationale orientata spre oameni si ancorarea companiei in evolutia nevoilor actuale si de viitor ale oamenilor sai.

Certificarea a fost obtinuta in urma unui audit complex realizat de catre reputatul Top Employer Institute prin care compania a trebuit sa probeze un nivel exceptional de bune practici in relatia cu angajatii sai in 20 de domenii, printre care leadership, strategia de business & HR, mediul de lucru, recrutare & cariera, performanta, wellbeing, etica, diversitate si incluziune.

Top Employer Institute este o autoritate respectata la nivel global care recunoaste si recompenseaza calitatea in domeniul resurselor umane. Companiile participante pot fi evaluate si certificate ca angajator de top. Institutul a fost fondat in urma cu mai bine de 30 de ani; in acest timp, peste 2052 de companii din 121 de tari/regiuni au primit certificarea Top Employer.

„Zentiva a reusit sa atraga intotdeauna profesionisti ai domeniului datorita lungii sale istorii in productia de medicamente in Romania, reputatiei ca scoala pentru specialistii in industrie, precum si culturii sale de valorizare a oamenilor. Confirmarea este data de cele patru generatii de varsta care fac parte din companie si de loialitatea colegilor de a ramane alaturi de Zentiva. Cultura Zentiva, centrata pe oameni, s-a transmis de-a lungul generatiilor, a fost si continua sa fie dinamica, actualizata la evolutia vremurilor si a nevoilor oamenilor sai. Suntem foarte recunoscatori colegilor pentru alinierea lor la misiunea de a contribui la sanatatea oamenilor si suntem bucurosi sa le putem oferi un mediu de lucru in care sa se simta apreciati, impliniti, sa isi atinga potentialul.”, a declarat Simona Cocos, Director General Zentiva Romania si Republica Moldova.

In Romania grupul Zentiva reuneste societatile Zentiva S.A., Labormed-Pharma S.A., Labormed Pharma Trading S.R.L. (fost Alvogen Romania). Grupul este un furnizor major de medicamente generice care acopera peste 15 arii terapeutice, din care amintim terapia durerii, urologie, gastroenterologie, reumatologie si ariile strategice oncologie, cardiovascular, diabet si sistem respirator.

In cadrul grupului Zentiva sunt angajate circa 1300 de persoane, dintre care aproximativ 850 in operatiunile industriale (de productie). Grupul de companii Zentiva este lider al pietei de generice din Romania (in volume si in valoare) si lider al pietei totale din Romania (medicamente cu prescriptie, generice si OTC-uri)  in valoare. 1 din 10 medicamente vandute in farmacii apartine companiilor din Grupul Zentiva in Romania.*

*Sursa datelor este IQVIA,  sell-out (iesiri din farmacii), septembrie 2022

Despre Zentiva

Zentiva SA este parte a grupului european Zentiva, unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente generice din Europa. Grupul este prezent in peste 30 de tari si detine unitati de productie la Bucuresti, Praga si Ankleshwar si  2 centre de cercetare dezvoltare la Praga si Ankleshwar.

In acest moment grupul Zentiva detine 2 fabrici la Bucuresti: fabrica Zentiva care functioneaza neintrerupt de la inaugurarea sa din 1962 si fabrica Labormed, una dintre cele mai moderne unitati de productie a medicamentelor solide orale din Romania, rezultatul primei investitii greenfield din industria farmaceutica din tara noastra.

In prezent, Zentiva este cel mai mare producator de generice de pe plan local, in volume vandute.

Alaturi de echipa grupului Zentiva de peste 4800 persoane si reteaua de 4 fabrici, ne straduim sa fim campionii medicamentelor generice din Europa, pentru a sprijini mai bine nevoile zilnice de asistenta medicala ale oamenilor.

Credem ca sanatatea trebuie sa fie un drept si nu un privilegiu. Mai mult ca oricand, oamenii au nevoie de acces mai usor la medicamente de inalta calitate si la sanatate. Lucram in stransa legatura cu medicii, farmacistii, distribuitorii, autoritatile de reglementare si guvernamentale pentru a asigura solutiile de zi cu zi de care depindem cu totii.

 

www.zentiva.ro

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati:

Ioana Lucescu

Director de Comunicare Zentiva Romania

ioana.lucescu@zentiva.com

0747.051.338

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst