• banner catena
 • Zilele Medicale „Vasile Dobrovici”

  Dragi colegi,

  Ne face plăcere să anunțăm prelungirea termenului de Înregistrare cu Taxă Redusă!  Astfel, vă puteți înregistra cu taxa Early-Bird până la data de 25 martie 2022!

  ÎNREGISTRARE DISPONIBILĂ AICI !

  Vă reamintim că ediția din acest an a manifestării Zilele Medicale „Vasile Dobrovici” se va desfășura în perioada 5-7 mai 2022, în format hibrid, având loc la Iași și online. Temele principale ale conferinței din acest an sunt „Infecția în Obstetrică” și „Chirurgia minim invazivă în Obstetrică-Ginecologie”.

  Conferința va fi acreditată cu puncte de eduație medicală continuă de către Colegiul Medicilor din România! Pentru informații suplimentare, puteți contacta oricând organizatorul logistic.

  Așteptăm totodată rezumatele dumneavoastră, încurajându-vă să trimiteți un număr cât mai mare de abstracte pentru a fi prezentate sub formă de prezentări orale sau poster electronic. Trimiteți rezumatele aici!

  În data de 5 mai vor avea loc cursurile pre-conferinţă. Acestea se vor desfășura exclusiv fizic, locurile fiind limitate:

  1. Training în endoscopie ginecologică (laparoscopie și histeroscopie), ce trebuia să aibă loc ediția anterioară, organizat în colaborare cu ESGE.
  2. Curs de Ecografie Doppler.

  Vă așteptăm cu drag la Iași!

  Cu gânduri bune,

  Prof. Dr. Răzvan SOCOLOV

  Preşedinte Conferinţa Zilele Medicale „Vasile Dobrovici”

  Related Posts