spot_img

JURMED – Jurnal de Sanatate este o publicatie lunara de informare si preventie medicala. Revista si site-ul au un continut bogat de articole si informatii cu adresabilitate catre publicul larg, recomandari din partea medicilor specialisti ai medicinei clasice cat si alternative. Tematicile abordate sunt foarte diversificate si au ca scop aflarea remediului corespunzator diverselor afectiuni medicale dar in acelasi timp si scop educativ in ceea ce priveste preventia. Articole sunt scrise de catre medici si au un continut original, de actualitate și cu mare valoare practica.

Revista JURMED – Jurnal de Sanatate se distribuie gratuit in farmacii, Centre Medicale Individuale, Policlinici, magazine de tip plafar/naturiste, spitale. In afara rubricilor permanente de Oftalmologie, Pediatrie, Psihiatrie, Terapii naturale etc. in fiecare editie, tratam pe larg problematica specifică unei specializări medicale.

JURMED – Jurnal de Sanatate este o revista lunară cu distribuție gratuită, aparută in anul 2012. Echipa editorială are o experiență de peste 10 ani în mass media. Ne puteti citi online, dar și în format print (A4, minim 32 de pagini/editie).

Credem in puterea cunosterii si ca pacientii au nevoie de indrumare si sprijin in aflarea diagnosticului corect.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner