spot_img

Apa minerala naturala poate salva vieti

Apa minerala naurala carbogazoasa Borsec

Noile cercetari in domeniul dietoterapiei arata ca un consum constant de apa minerala naurala carbogazoasa cu o anumita compozitie poate ajuta la mentinerea sanatatii sistemului digestiv, a inimii, poate reduce riscul de moarte prematura din cauze cardiovasculare si sindrom metabolic.

S-a constatat ca ionii bicarbonate alcalini, ce pot neutraliza acizii, au un impact pozitiv asupra nivelului de lipoproteine. Exista, de asemenea, dovezi experimentale ca bicarbonatii pot imbunatati functionarea colecistului si metabolismul colesterolului.

In 2012, s-a efectuat un studio la Institutul National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneoclimatologie, care a avut ca obiectiv principal identificarea si evidentierea beneficiilor asupra pacientilor cu sindrom metabolic, prin consumul de apa minerala carbogazoasa Borsec, ca o solutie complementara, adjuvanta la mijloacele de vindecare existente. In urma studiului pe subiectii care au ingerat 2 l/zi de apa carbogazoasa Borsec, timp de o luna, s-a ajuns la urmatoarele concluzii:

  • Tendinta importanta de scadere a glicemiei, colesterolului total si LDL-colesterolului;
  • Nivelul seric al acidului uric a fost in scadere semnificativa;
  • A crescut sensisbilitatea la insulina;
  • O serie de markeri ai inflamatiei si-au redus valorile;

Asadar, vestile sunt foarte bune, apa minerala carbogazoasa din sursa Borsec prezinta interes in scaderea riscului cardiovascular la pacientii cu sindrom metabolic. Ingestia acestei ape de catre subiecti hipertensivi, diabetic, dislipidemici si cu obezitate de tip abdominal poate duce la scaderea ei serice, cresterea sensibilitatii la insulina, scaderea nivelului seric de colesterol total si LDL colesterol, precum si a acidului uric.

Efectul de protejare a vaselor de sange si cel antiinflamator sunt demonstrate de scaderea nivelului markerilor sindromului proinflamator.

In acest sens, Borsec, apa minerala naturala, bicarbonate si magneziana propune persoanelor active, dar si celor cu o serie de afectiuni din sfera metabolica si cardiovasculara, o solutie adecvata pentru hidratarea corecta si un mijloc adjuvat in tratamentul sindromului metabolic.

Pentru mai multe detalii consultati:

https://romaqua-group.ro/brands/borsec/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst