• banner catena
 • Aquatique, apa oligominerala pentru hidratarea optima a beblusului

  Aquatique solutia hidratarii optime a bebelusului

  Sanatatea si starea genarala de bine in copilaria mica sunt dependente de aportul optin de nutrient esentiali frunizati prin alimentatie. Dupa 9 luni de grija pentru dezvoltarea unui bebelus sanatos, preocuparea pentru alimentatia noului nascut ramane o prioritate pentru toate mamicile.

  Dupa nastere cerintele nutrionale penstru cresterea copilului presupun aportul si retentia nutrientilor esentiali. Imaturitatea mecanismelor homeostatice ale sistemelor gastrointestinal si renal de resorbtie si eliminare, impun o atentie sporita in ceea ce priveste excesul sau carenta nutrientilor din timpul acestei perioade de dezvoltare mental si motorie.

  In ceea ce priveste alimentatia in primele luni, este o certitudine faptul ca, alaptarea la san este cel mai bun start in viata pe  care-l putem da copilului nostru. In cazul acesta, nu exista nevoia hidratarii suplimentare cu apa, ceai sau alte lichide. Insa, daca alaptarea la san nu este posibila, formula de lapte recomandata de medical pediatru este cea mai buna solutie de hranire a bebelusului.

  Astfel, de o importanta primordial sunt calitatea si compozitia apei cu care se prepara formula de lapte. Atat pentru beblusii alaptati la san, cat si pentru cei hraniti cu formula de lapte, in perioada divesrificarii alimentatiei este necesara o atentie deosebita in alegerea apei de gatire a supelor, piureurilor si a altor alimente recomandate acestora. Apa este deci, si substanta esentiala din majoritatea alimentelor si, de la paharul cu apa necesar hidratarii, si pana la apa folosita la gatit, nevoia de apa de buna calitate este imperioasa.

  Asadar, trebuie folosita o apa care are un continut scazut de minerale (<120 mg/L), societatile de pediatrie europene recomadand concentratii de sodiu in apa destinata hranirii si hidratarii bebelusului mai mici de 20 mg/L.

  Solutia hidratarii optime a bebelusului – AQUATIQUE

  • Apa oligominerala naturala plata Aquatique poate fi consumata zilnic, astfel incat sa asigure un nivel optim de hidratare, deoarece are un continut redus de saruri minerale.

  Specialistii recomanda pentru copii o apa cu un grad de mineralizare care sa nu depaseasca 120 mg/l. (Aquatique are 98 mg/l)

  • Este microbiologic pura, putand fi folosita ca atare, fara a mai necesita fierbere si racier in prealabil.
  • Are un continut extreme de redus in sodiu, doar 1 mg/l, fiind recomandata in alimentatia bebelusilor si in dietele fara sare ale adultilor si copiilor.
  • Auatique contine o cantitate extrem de redusa in nitrati si sulfati, elemente nerecomandate de copii.
  • Este o apa usor bazica, valoarea PH-ului fiind de 7.8 si, astfel, contribuie la echilubrul intern al organismului.

  Apa minerala naturala plata Aquatique indeplineste criteriile de compozitie si puritate pentru a putea fi consumata de bebelusi si copii, fiind o apa cu un grad scazut de mineralizare (98 mg/L).

  Ca o confirmare a proprietatilor sale benefice pentru bebelusi, in urma efectuarii unui studio clinic, Institutul National pentru sanatate Mamei si Copilului atesta faptul ca apa mineral naturala Aquatique corespunde criteriilor indicate pentru prepararea alimentelor destinate sugarului.

  De asemenea, si Societatea Romana de Pediatrie confirma faptul ca apa oligominerala Aquatique poate fi folosita ca atare sau pentru pregatirea hranei bebelusilor si copiilor.

  Pentru mai multe detalii consultati:

  https://romaqua-group.ro/brands/aquatique/

  Related Posts