spot_img

Roche lanseaza si in Romania analizorul cobas® pure integrated solutions

Roche lanseaza si in Romania analizorul cobas® pure integrated solutions pentru simplificarea operatiunilor in laboratoarele mici si medii

  • cobas® pure integrated solutions ofera trei tehnologii de diagnostic[1] pe o singura platforma pentru a optimiza spatiul si resursele in laboratoare mici si medii
  • Cu o amprenta de doar doi metri patrati, acest analizor ofera laboratoarelor mici si medii acces la peste 230 de teste de diagnostic[2] pentru o gama larga de arii terapeutice, incluzand boli infectioase, oncologie si cardiologie
  • Prin automatizarea unor activitati manuale, noua solutie Roche este conceputa pentru a simplifica procesele de lucru si a imbunatati productivitatea personalului din laborator oferind in acelasi timp servicii de calitate pentru pacienti

Roche a lansat analizorul cobas® pure integrated solutions in tarile care accepta marca CE[3]. Acest nou analizor compact, disponibil si pentru clientii din Romania, integreaza trei tehnologii in cadrul unei singure platforme, ajutand astfel la simplificarea operatiunilor zilnice in laboratoare cu spatiu si resurse limitate.

Creat cu cele mai noi tehnologii, analizorul cobas® pure integrated solutions ofera laboratoarelor un sistem integrat, conceput pentru automatizarea proceselor manuale. Acest fapt reduce timpul necesar de mentenanta manuala din partea operatorilor la doar 5 minute/zi, cu 80% mai putin fata de sistemele din generatia anterioara[4]. In acest fel se poate imbunatati productivitatea personalului din laboratoare, grabind livrarea rezultatelor pentru pacienti si sprijinirea deciziilor clinice.

„In aceasta perioada, este mai important ca oricand accesul rapid la teste fiabile și de inalta calitate, esențiale atat pentru sistemele de sanatate, cat și pentru pacienți. Profesionistii din sectorul medical si din laboratoare se afla sub presiuni semnificative de a livra rezultate rapide si corecte, cu mai putine resurse. De aceea ne angajam sa continuam sa oferim instrumente si teste de diagnostic inovative, de mare precizie si calitate care raspund nevoilor sistemului de sanatate din Romania”, a declarat Nora Esther Galli, Country Manager Roche Diagostics Romania.

Cu o amprenta la sol de doar doi metri patrati, cobas® pure integrated solutions ocupa cu pana la 30% mai putin spatiu decat generatiile anterioare. Analizorul poate sa efectueze pana la 870 de teste pe ora, oferind in acelasi timp laboratoarelor mici si medii acces la intreagul meniu de testare Roche de Chimie Clinica și Imunologie, care include peste 230 de teste de diagnostic pentru o gama larga de arii terapeutice, incluzand boli infectioase, oncologie si cardiologie[5]. cobas pure integrated solutions va permite laboratoarelor mici si medii sa utilizeze mai eficient spatiul de care dispun si isi extinda gama de teste de inalta valoare medicala, in beneficiul pacientilor.

In plus, pentru a asigura un flux de lucru simplu si eficient in retele de laboratoare, cobas® pure ofera operatiuni si rezultate complet standardizate, fiind uniform prin design cu cobas® pro integrated solutions – cel mai nou analizor creat de Roche pentru laboratoarele mari. Standardizarea permite laboratoarelor sa efectueze mai multe procese de lucru cu mai putine instrumente, prin consolidarea fluxurilor de lucru, a sistemelor si a reactivilor. Astfel, se obtine o viteza si o precizie a diagnosticului/acuratețe a ingrijirii imbunatațite, precum si un magament optimizat al pacientului. Mai mult, cobas® pure integrated solutions este pe deplin compatibil cu cobas® mobile solution, o tableta inovatoare ce integreaza mai multe aplicatii Roche, care permit specialiștilor din laborator sa interactioneze cu analizorul din orice loc al laboratorului.

Despre cobas pure integrated solutions
cobas® pure
integrated solutions este cel mai nou membru al familie de sisteme cobas® care consolideaza Chimia Clinica, Imunologia și testarea ISE de diagnostic, pe o singura platforma, pentru volume de testare mici si medii. In plus, cobas® pure integrated solutions ofera o serie de inovatii ce includ: mentenanta si calibrare automata si reactivi complet gata de utilizare cu cele mai mari stabilitați la bord din industrie care ajuta  la simplificarea operatiunilor in laboratoare.

Cu cobas® pure integrated solutions, volumul de proba necesar per test a fost redus in medie cu 43% fata de modelele din generatia anterioara. Mai mult, cantitatea de plastic generata per test a fost redusa cu pana la 78% datorita pachetelor de reactivi cobas c pack green și e pack green, de dimensiuni reduse, ce permit un numar mai mare de teste per impachetare.

***

Despre Roche

Roche este unul din pionerii globali ai industriei farmaceutice și de diagnostic, ce inoveaza continuu cu scopul de a imbunatați viața oamenilor. Sinergia dintre diviziile de Farmaceutice si Diagnostic au transformat Roche in lider global al medicinii personalizate, o strategie care iși propune sa ofere tratamentul potrivit pentru pacientul potrivit, in cele mai bune condiții posibile.

Roche este cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, ce ofera medicamente diferențiate clinic in domeniul oncologiei, imunologiei, bolilor infectioase, oftalmologiei și afecțiunilor sistemului nervos central. Roche este, de asemenea, lider mondial in diagnosticul in vitro si in diagnosticul histologic al cancerului, precum si pionier in managementul diabetului. Fondata in 1896, compania Roche este in permanența in cautarea celor mai bune soluții pentru prevenirea, diagnosticarea și tratarea maladiilor, aducandu-si astfel o contributie sustenabila in societate. 30 de medicamente dezvoltate de Roche – printre care antibiotice, medicamente impotriva malariei si chimioterapice – sunt pe Lista Medicamentelor Esențiale elaborata de Organizația Mondiala a Sanatatii. De asemenea, compania Roche a fost recunoscuta doisprezece ani consecutiv drept una dintre cele mai sustenabile companii din sectorului farmaceutic de catre Dow Jones Sustenability Index.

Avand sediul central in Basel, Elvetia, Roche este prezenta in peste 100 țari, iar in 2019 compania avea peste 98.000 angajați la nivel global. In 2019, Roche a investit 11,7 miliarde de franci elvețieni in cercetare și dezvoltare, compania raportand vanzari de 61,5 miliarde de franci elvețieni. Compania Genentech, din Statele Unite, este detinuta in totalitate de grupul Roche. De asemenea, Roche este actionarul majoritar al companiei Chugai Pharmaceutical, din Japonia.

Despre Roche Romania

Prezent pe piața romaneasca inca din perioada interbelica, Roche iși redeschide reprezentanța locala in anul 1992.  In anul 2005, grupul Roche ia decizia sa inființeze societatea comerciala S.C. Roche Romania SRL, urmand ca activitatea reprezentanței din București sa fie preluata de compania locala nou inființata.

Roche ofera produse și servicii care acopera intreg spectrul ingrijirilor de sanatate, pornind de la prevenție, tratament și pana la monitorizarea post-tratament, in arii terapeutice majore unde exista nevoi medicale neacoperite inca.  Prin intermediul Roche Romania, ambele divizii ale Grupului Roche – divizia de farmaceutice și divizia de diagnostice – sunt prezente pe piața din țara noastra, oferind produse și servicii de inalta specializare. Pentru orice informații suplimentare, va rugam sa accesați www.roche.ro.

Departamentul de Comunicare al Roche Romania: andrei.vlad@roche.com, 0728292664

[1] Chimie Clinica, Imunologie și testare de diagnostic cu electrozi ion-selectivi (ISE)

[2] Prezentare generala a meniului de testare Roche de Chimie Clinica și Imunologie: https://diagnostics.roche.com/global/en/products/product-category/clinical-chemistry-and-immunochemistry.html

[3] Disponibilitatea locala a produsului poate varia independent de marca CE

[4] Seria de analizoare cobas® 4000, incluzand analizorul cobas e 411 varianta rack si analizorul cobas c 311

[5] Manual de Utilizare cobas® pure integrated solutions

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst