• banner catena
 • APARAT PET-CT NOU de ultimă generaţie

  Centrul Pozitron Diagnosztika din Oradea a demonstrat trep­tat că investigaţia PET/CT are un rol hotărâtor în diagnosticul oncologic. Metoda PET/CT s-a născut din combinarea tomografiei computerizate cu tomografia cu emisie de pozitroni şi oferă informaţii suplimentare nu doar în legătură cu anatomia organelor, ci şi în legătură cu metabolismul ţesuturilor, fiind recomandată inclusiv pentru diagnosticarea preventivă şi recunoaştere timpurie a bolilor neoplazice.

   

   

  Deşi examinarea PET este o tehnologie relativ recentă în ţara noastră, centrul nostru a reuşit să facă performanţă în acest domeniu de peste 11  ani pe parcursul cărora mai bine de 16.000 de oameni au beneficiat de investigaţii PET-CT la cele mai înalte standarde, dovedind esenţialitatea în diagnosticare prin această metodă imagistică.

  Odată cu trecerea anilor, calitatea în serviciul medical a rămas prioritatea noastră principală, iar acest lucru este confirmat din nou prin achiziţia unui aparat NOU PET-CT, acesta făcând parte din ultima generaţie de modele GE.

  Echipa medicală alcătuită din cei mai buni specialişti completează serviciul medical oferit bazându-se pe experienţă şi profesionalism!

  Cele mai recente inovaţii PET / CT ale GE Healthcare oferă atât o calitate excepţională a imaginii, cât și o cuantificare consecventă, fără compromisuri. PET-CT Discovery IQ 2018 este echipat pentru a oferi soluţia exactă în îndeplinirea misiunii principale, oferind cele mai bune rezultate posibile pacientului.

  Dispozitivul PET / CT oferă atât informaţii metabolice cât și informaţii anatomice într-o singură examinare.

  Informaţiile obţinute prin PET / CT s-au dovedit a fi mult mai precise în evaluarea pacienţilor cu boli maligne cunoscute sau suspectate, astfel crescând  rata de vindecare şi supravieţuire a pacienţilor!

   

  Importanţă

  Doza de iradiere redusă

  Timp de scanare mai scurt

  Acurateţe şi calitate în servicii medicale

  Deţinem controlul asupra sursei de FDG.

   

  Atenţie!

   Pacienţii de pe întreg teritoriul României pot beneficia de investigaţia PET-CT la centrul Pozitron Diagnosztika din Oradea, în cadrul Programului Naţional de Oncologie, respectiv în baza subprogramului de monitorizare oncologică prin PET-CT.

   Aprobarea de la CNAS are o valabilitate de 45 de zile de la data emiterii.

   Au apărut noile criterii privind examinarea PET/CT sub programul de monitorizare a pacienţilor cu afecţiuni Hemato-Oncologice! Noua listă poate fi descărcată şi în format PDF de pe site-ul nostru: www.petct.ro.

  Sănătate multă tuturor!

  Related Posts