spot_img

STEFFEN SALTOFTE numit CEO al grupului ZENTIVA

Zentiva are placerea de a anunta numirea lui Steffen Saltofte in rolul de Chief Executive Officer (CEO) ca succesor al lui Nick Haggar cu efect din 2 mai 2023. Nick Haggar ramane in Comitetul Consultativ Zentiva ca membru neexecutiv.

Steffen Saltofte a fost CEO al companiei Acino din 2012 pana in 2022. El are experienta strategica si operationala bogata obtinuta in multinationale si companii cu crestere rapida si va avea ca obiectiv accelerarea afacerii Zentiva. Steffen va avea sediul la Praga.

„Sunt incantat sa ma alatur Zentiva, o companie cu o experienta puternica in dezvoltarea afacerii si orientarea catre clienti. Impreuna vom continua aceasta poveste de crestere, aducand medicamente de inalta calitate, la preturi accesibile, oamenilor din intreaga Europa si nu numai. Sanatatea si accesul la medicamente sunt mai importante ca niciodata si sunt pe deplin angajat in misiunea Zentiva.” a declarat Steffen Saltofte.

Comitetul Consultativ Zentiva, actionarii si angajatii doresc sa-i multumeasca lui Nick Haggar pentru activitatea sa din ultimii patru ani in calitate de CEO. Viziunea, inspiratia si determinarea lui Nick de a crea o companie farmaceutica europeana de inalta performanta, incluziva si durabila a ajutat Zentiva sa isi dubleze afacerea in ultimii patru ani. Nick se va alatura Comitetului Consultativ Zentiva si este incantat sa sprijine dezvoltarea viitoare a Companiei ca neexecutiv.

Peste 100 de milioane de oameni au incredere in medicamentele Zentiva pentru a isi ingriji afectiunile in fiecare an.

Despre Zentiva

Zentiva este un producator de medicamente de inalta calitate si la preturi accesibile, care deservesc pacientii din Europa si nu numai. Cu o echipa dedicata de peste 4.800 de oameni si o retea de site-uri de productie – inclusiv locatii emblematice din Praga, Bucuresti si Ankleshwar – Zentiva se straduieste sa fie campionul medicamentelor de marca si medicamentelor generice in Europa pentru a sprijini mai bine nevoile zilnice de ingrijire a sanatatii ale oamenilor.

Mai mult ca oricand, oamenii au nevoie de un acces mai bun la medicamente de inalta calitate la preturi accesibile si de asistenta medicala. Lucram in parteneriat cu medici, farmacisti, angrosisti, autoritati de reglementare si guverne pentru a oferi solutiile de zi cu zi de care depindem cu totii.

Mai multe informatii pot fi gasite la www.zentiva.com

Contact:

Liliana Reis

Communications & Media Relations

mobile : +351939393038

liliana.reis@zentiva.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst