spot_img

ZENTIVA A PRIMIT PREMIUL PENTRU ACHIZITIA ANULUI IN ZONA EMEA IN CADRUL GGB AWARDS

Zentiva a primit premiul pentru achizitia anului in zona EMEA in cadrul GGB Awards

Zentiva a primit premiul 2020 Global Generics & Biosimilars Bulletin Award la categoria Achizitia anului in zona EMEA. In al doilea trimestru al anului 2020, in timpul varfului primului val al crizei COVID-19, Zentiva a finalizat achizitia Alvogen CEE care a reunit doua dintre cele mai importante companii de generice si OTC-uri din regiunea CEE. Aceasta achizitie sustine calatoria Zentiva si ambitia companiei de a creste, in timp ce extinde amprenta comerciala a companiei.

„Zentiva este onorata sa primeasca acest prestigios premiu si acesta recunoastere. Combinatia dintre Alvogen si Zentiva in CEE creeaza o noua companie importanta de generice si OTC-uri in regiune. Noua echipa combinata este talentata, rapida si ambitioasa pentru a stimula cresterea prin dezvoltarea interna de produse si prin parteneriate strategice cu companii de varf care doresc sa aiba Zentiva ca partener de incredere si performant pentru comercializare medicamente.”, a declarat Nick Haggar, CEO Zentiva.

Despre Zentiva

Zentiva este un producator de medicamente accesibile de inalta calitate, care deserveste pacienti din Europa si nu numai. Avand o echipa dedicata de peste 4.500 de angajati si o retea de fabrici de productie, inclusiv fabricile de top din Praga. Bucuresti si Ankleshwar, Zentiva doreste sa devina unul dintre cei mai importanti producatori de medicamente de marca si generice din Europa pentru a satisface mai bine nevoile medicale zilnice ale oamenilor.

La Zentiva, credem ca serviciile medicale sunt un drept, nu un privilegiu. Mai mult ca oricand, oamenii au nevoie de un acces mai bun la medicamente la preturi accesibile si la asistenta medicala de inalta calitate. Lucram in parteneriat cu medici, farmacisti, distribuitori, autoritatile de reglementare si guverne pentru a oferi solutiile de zi cu zi de care depindem cu totii.

 

Aflati mai multe despre Zentiva accesand www.zentiva.com.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Ioana Lucescu, Director de Comunicare

ioana.lucescu@zentiva.com, 0747.051.338

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

Karl Storz
Dopple Herz
icmed
Karl Storz

Medinst