• banner catena
 • Controlul Durerii prin Acupunctura, Moxibustie, Ventuze

  „Pain Management”

  Controlul Durerii prin Acupunctura, Moxibustie, Ventuze

  adPainMailChimp

  Acesta este primul workshop dintr-o serie care se va desfasura pe parcursul anului si are menirea de a veni in sprijinul celor ce trateaza zilnic pacienti ce sufera de Durere asociata cu inflamatia.

  De ce este important?

  Pur si simplu acest curs explica si abordeaza problematica durerii dintr-o dubla perspectiva – integrativa: a medicinii occidentale si a medicinii traditionale chineze, sintetizata intr-o teorie proprie, unica, a Institutului de Psihoneuroacupunctura din Spania, Alicante. Medicina traditionala chineza imbogateste perspectiva ocidentala cu care suntem obisnuiti cu elemente teoretice deosebit de precise, inovatoare si cu tehnici practice avansate foarte eficiente (pe langa cele traditionale milenare:acupunctura, moxibustie, ventuze, guasha, adaugandu-se electroacupunctura si chiar unele elemente de auriculoterapie).

  Astazi tratamentele durerii bazate pe medicina chineza sunt utilizate clinic in cele mai multe tari, pe intregul mapamond. De la analgezie pana la anestezie multe institutii medicale utilizeaza Electroacupuntura cu un succes deosebit.

  Sopul acestui workshop este in mod punctual tratamentul durerii (analgezia) asociata cu inflamatia, El va formeaza un orizont de cunoastere mai vast si va invata tehnici inovatoare, accesibile, simple, complet naturale, neinvazive, de combatere a durerii.

  Obiectivul este:ca punand in practica aceasta viziune, tehnicile si procedurile ei rapide, sa deveniti mai eficient in fata bolnavilor, cu dureri acute sau cronice, prin mijloace complet naturale.

  logo-SSIMTIA-BLUE (Custom)Scoala de Studii Internationale in Medicine Traditionale, Integrative si Anti-imbatranire, SSIMTIA aduce comunitatii terapeutice din Romania, incepand cu acest workshop „Pain Management” al Institutului PNA Alicante un pachet complex de cursuri si formari in domeniul Medicinilor Traditionale Extrem Orientale (M.T.E.O), Integrative si Anti-imbatranire.

  Vrei sa deprinzi acest arsenal inovator, de cunostinte teoretice si practice, pentru a dobandi abilitati si terapii noi, eficiente, in sprijinul pacientilor tai?

  Inscrie-te si TU! Vino cu NOI!

  De ce sa te inscrii ACUM?

  – te vei intalni cu specialisti si experti recunoscuti atat din tara cat si din strainatate

  – are un numar limitat de locuri

  – se va lucra dupa modelul unic, inetegrativ, al PsihoNeuroAcupuncturii, aplicat cu succes de-a lungul anilor in mai multe tari din Europa, America Latina si SUA.

  – se pun bazele primului grup de terapeuti specializati in Psihoneuroacupunctura  si certificati international.

  „Pain Management”

  Controlul Durerii prin Acupunctura, Moxibustie, Ventuze

  Pret 180 Euro

  Beneficii: 

  – sfaturi personalizate de la o echipa de oameni calificati care se asigura sa poti implementa cu succes elementele invatate in practica zilnica.

  – oportunitatea de a avea schimburi de experienta cu colegi, cu experiente si viziuni proprii in tratamentul durerii.

  – elemente care va pot ajuta in cristalizarea viziunii dvs personale, integrative, proprii, asupra abordarii durerii acute, dar si cronice asociate cu inflamatia.

  Agenda program

  Sambata 05.03.2016, ora 9 – 14 si 16 – 21: Sectiunea I: “Acupunctura durerii”, Sectiunea II : “Ventuze si Moxibustie”

  Duminica 06.03.2016, ora 9 – 14 si 16 – 18 : Sectiunea III: “Tehnica manipularii AcuPunctelor”, cu un total de 5 ore – Practicarea Tehnicilor

  logo_PNA_cerc

  Pentru detalii si inscriere:

  Manager de proiect: Dr. Florin Bebesel

  Contact : 0769 659 749 email: dr.bebesel@gmail.com.

  NUMARUL DE LOCURI ESTE LIMITAT!

  Pagina evenimentului link:

  http://www.naturamedica.ro/acupunctura-2-2-2

  Related Posts