spot_img

La Roche-Posay Anthelios

Pregătește-te de vară!

Anthelios vine cu noutăți pentru protecția solară.

La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50 Spray Matifiant cu efect invizibil (75 ml)

INOVAȚIA LA ROCHE-POSAY ÎN PROTECȚIE SOLARĂ. La Roche-Posay lansează noul Anthelios XL  SPF 50 Spray matifiant cu efect invizibil și factor de protecție 50, ideal pentru protejarea tenului mixt-gras. Noul produs are la bază tehnologia anti-luciu AIRLICIUM, o moleculă ce are capacitatea de a absorbi până la 100 de ori greutatea sa în sebum, oferind o senzație de piele curată de până la 9 ore. Se aplică foarte ușor și se absoarbe rapid. Are un efect revigorant, este invizibil pe piele și nu lasă urme albe, având rezultate foarte bune de-a lungul întregii zile chiar și peste machiaj.

Preț recomandat: 58,13 LEI

La Roche-Posay ANTHELIOS XL Wet Skin SPF 50+Gel-fluid cu aplicare pe pielea umedă sau uscată, 250 ml. 

Un gel cu o textură ușoară și proaspată ce este ușor de aplicat pe pielea umedă sau uscată. Textură non-grasă și non-lipicioasă. Fără urme albe atunci când se aplică pe pielea umedă.Testat sub control dermatologic și pediatric. Potrivit pentru pielea sensibilă a adulților, predispusă la alergii solare.

Inovație Wet Skin: Un gel invizibil care se absoarbe instant în piele și creează un film hidrofobic pe piele pentru a ajuta la respingerea apei.

Expunerea prelungită la soare este periculoasă. Aplicați produsul înainte de expunerea la soare. Reaplicați frecvent și din abundență pentru a menține protecția, mai ales după înotat, transpirație sau uscarea cu prosopul. Evitați conturul ochilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență.

Preț recomandat: 97,65 LEI

La Roche-Posay ANTHELIOS Wet Skin Dermo Pediatrics SPF 50+Gel-fluid cu aplicare pe pielea umedă sau uscată, 250 ml. 

Potrivit pentru pielea sensibilă a copiilor.

Un gel cu o textură ușoară și proaspată ce este ușor de aplicat pe pielea umedă sau uscată. Textură non-grasăși non-lipicioasă. Fără urme albe când se aplică pe pielea umedă.Testat sub control dermatologic și pediatric. Inovație Wet Skin: Un gel invizibil care se absoarbe instant în piele și creează un film hidrofobic pe piele pentru a ajuta la respingerea apei. Expunerea prelungită la soare este periculoasă. Nu expuneți direct la soare bebelușii și copiii mici. Aplicați produsul înainte de expunerea la soare. Reaplicați frecvent și din abundență pentru a menține protecția, mai ales după înotat, transpirație sau uscarea cu prosopul. Protejați copiii cu pălărie, tricou și ochelari de soare. Evitați conturul ochilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență.

Preț recomandat: 97,65 LE

La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics Lapte pentru Bebeluși SPF50+, 50 ml.

O nouă formulă special creată pentru bebelușii de peste 6 luni. Protecție optimă SPF 50+ împotriva UVB și UVA, mai ridicată decât standardele europene (cu privire la protecția solară), grație sistemului de filtrare fotostabil brevetat.

Formula respectă pielea bebelușilor: este elaborată cu cantitatea strict necesară de ingrediente, atent alese pentru a conferi siguranță și este îmbogățită cu extract natural de Unt de shea, pentru a hidrata și calma pielea și pentru a-i foritifica bariera cutanată.
O textură onctuoasă, catifelată și confortabilă. Hipoalergenică. Testată sub control pediatric și dermatologic.

Nu expuneți direct la soare bebelușii și copiii mici. Aplicați produsul înainte de a ieși la soare pe zonele neacoperite ale bebelușului. Reaplicați frecvent și din abundență pentru a menține protecția, în special în caz de transpirație.

Preț recomandat: 62 LEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner