spot_img

Active Flora Baby – Zambete zgomotoase, burtici sanatoase!

Active Flora Baby înseamnă mai mult decât un simplu preparat terapeutic. Este un prieten prețios, conceput special din ingrediente naturale, pentru a susține sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copilului tău, inca din primele ore de viata.

Fiecare picătură de Active Flora Baby, îți oferă încredere si siguranta că ai ales ceea ce este mai bun pentru micuțul tău.

Compoziția specială a produsului Active Flora Baby contribuie la consolidarea sistemului imunitar al copilului tău, la menținerea sau restabilirea unui echilibru optim al florei intestinale.

Lactobacillus rhamnosus GG si a dovedit eficacitatea si siguranta in timp, fiind una dintre cele mai studiate si utilizate tulpini probiotice din lume, conform World Gastroenterological Organization.

In plus, uleiul de masline din compozitia Active Flora Baby, este singurul ulei vegetal care contine o concentratie de acizi grasi esentiali  asemanatorare cu acizii grasi esentiali din compozitia laptelui matern. Astfel, uleiul de masline are efect antioxidant, antiinflamator si participa activ la dezvoltarea sistemului osos al bebelusilor.

Active Flora Baby – Zambete zgomotoase, burtici sanatoase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner