• banner catena
 • Baby Boom Show

  Baby Boom Show – cel mai mare targ pentru copii de 0 – 7 ani si viitoare mamici

  La Baby Boom Show- Iepurasul de Paste se pregateste de cumparaturi intr e 14 si 17 aprilie 

  Primavara acestui an se prezinta una bogata in evenimente destinate intregii familii, iar Baby Boom Show – targ de referinta pentru copii cu varste intre 0 si 7 ani si viitori parintii si anunta prima editie din 2016 intre 14 si 17 aprilie la ROMEXPO.

  Cadouri, varietate, reduceri

  Cu doua saptamani inaintea Sarbatorilor Pascale, Baby Boom Show se transforma in ajutorul Iepurasului si promite o mare varietate de produse pentru copii, ce pot deveni cu usurinta unele dintre cadouri.

  Expozanti din Romania si din strainatate promit deja reduceri substantiale, astfel incat fiecare vizitator sa poata achizitiona de la Baby Boom Show toate cele necesare viitoarelor mamici si copiilor de pana la 7 ani. Carucioare, hainute, jucarii, produse alimentare, carti, mobilier, accesorii pentru nou-nascuti si multe altele vor fi de gasit timp de patru zile in Pavilionul Central ROMEXPO.

  Cursuri pentru mamici si tatici

  Asa cum si-a obisnuit publicul, Baby Boom Show reediteaza si de aceasta data cursuri ce s-au bucurat de un adevarat succes, dar isi imbogateste paleta prin seminarii dedicate diversificarii si sigurantei sugarului. Astfel, parintii se pot inscrie deja pewww.babyboomshow.rola: Curs de Puericultura sustinut de Anca Balasoiu – moasalicentiata, Curs de diversificare sinutritie si Curs de siguranta sustinute de SAMAS.

  Proiecte speciale

  Programul expositional si cel al cursurilor vor mai fi completate de Centrul de Recuperare Medicala Baby Boom Show – powered by Kineto Bebe in cadrul caruia vor fi oferite sedinte gratuite de evaluare motrica si logopedica a copilului, doua spatii de joaca special amenajate pentru copii mai mici si mai mari dar si o zona in care parintii pot afla cele mai noi informatii despre ingrijirea bebelusilor de la specialistii Baby Boom.

  300x250px_BBSInformatii generale Baby Boom Show:

  Program de vizitare

  ► 14 – 16 aprilie 2016, zilnic intre orele 10:00 – 19:00

  ► 17 aprilie 2016, intre orele 10:00 – 18:00

  ACCES: auto sipietonal– POARTA B (B-dulExpozitiei)

  ►Acces pietonal gratuit pe baza de invitatie completata online valabila doar in perioada – Joi (14 aprilie 2016) si Vineri (15 aprilie 2016) (accesati: www.babyboomshow.ro)

  ►Tarif bilet intrare pavilion expozitional:- 10 Ron

  Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.babyboomshow.ro

  Related Posts