spot_img

Bayer Romania redirectioneaza 26.000 de euro catre Daruieste Viata, pentru constructia campusului medical Marie Curie

Bayer Romania s-a alaturat Asociatiei Daruieste Viata pentru continuarea initiativei #NoiFacemUnSpital, prin redirectionarea a 26.000 de euro din vanzarile produsului Bepanthen® Unguent.

Suma redirectionata sprijina constructia celei de-a doua cladiri si transformarea Spitalului Marie Curie intr-un campus medical la standarde europene, pentru ca toti copiii ingrijiti acolo sa beneficieze de aceleasi standarde inalte de tratament.

 „Ne bucuram sa anuntam ca prin campania noastra Bepanthen® am reusit sa redirectionam peste 26.000 de euro catre Asociatia Daruieste Viata, in sprijinul construirii unei noi cladiri si pentru a transforma Spitalul Marie Curie intr-un campus medical. Aceasta realizare este in concordanta cu misiunea Bayer, „Sanatate pentru toti, nimeni fara hrana”, si inseamna un pas catre imbunatatirea accesului la asistenta medicala pediatrica in Romania. Suntem recunoscatori pentru sprijinul neclintit al consumatorilor care au incredere in produsele noastre, precum si al clientilor si partenerilor nostri, sprijin care a fost esential in promovarea cauzei noastre si in a face posibil acest rezultat. Speram ca acest efort de colaborare sa serveasca drept inspiratie, deoarece impreuna putem avea un impact semnificativ asupra bunastarii generatiilor viitoare”, a spus Pascal Bühler, Country Commercial Lead al Diviziei Consumer Health a Bayer pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

„#Noi am facut un Spital, printr-o mobilizare extraordinara a societatii civile si cand spunem #Noi ne referim la cei peste 350.000 de oameni si cele peste 8.000 de companii care au avut incredere si au donat pentru Daruieste Viata. Nu ne oprim aici, pentru ca doar o parte dintre sectiile actualului Spital Marie Curie s-au mutat in noua cladire. Ne dorim ca toti copiii care ajung aici sa aiba acces la aceleasi conditii de tratament din secolul acesta. De aceea, initiativa continua cu Campusul Medical pe care vrem sa-l construim la Marie Curie. Ne bucuram sa vedem ca noi parteneri se alatura acestei initiative si ne sprijina sa ducem visul mai departe”, spune Carmen Uscatu, fondatoare Daruieste Viata.

„Spitalul pe care l-am construit impreuna este dovada ca se poate si in Romania si ca, atunci cand avem un obiectiv comun puteam realiza lucruri extraordinare. Acest Spital este un loc al premierelor, nu numai la nivel de infrastructura si echipamente, ci si prin modul in care se ofera ingrijire copilului cu patologie grava in Romania. Credem ca acest proiect si continuarea lui, campusul medical, este un inceput concret si palpabil pentru o reforma reala si mult-asteptata in sistemul medical din Romania. Ii indemnam pe sustinatorii Daruieste Viata sa ne ramana alaturi pentru a construi impreuna pe mai departe”, spune Oana Gheorghiu, fondatoare Daruieste Viata.

Despre Bayer

Bayer este o companie globala cu competenţe cheie in domeniul Ştiinţelor Vieţii, respectiv sanatate şi agricultura. In conformitate cu misiunea sacompaniei „Sanatate pentru toti, nimeni fara hrana”/ “Health for all, Hunger for none”, produsele si serviciile sale sunt concepute pentru a ajuta oamenii si planeta sa prospere prin sprijinirea eforturilor de a face fata provocarilor majore prezentate de o populatie globala in crestere si imbatranire. Bayer se angajeaza sa contribuie dezvoltarea durabila si sa genereze un impact pozitiv asupra afacerilor sale. In acelasi timp, Grupul isi propune sa-si creasca puterea de castig si sa creeze valoare prin inovare si crestere. Marca Bayer reprezinta incredere, fiabilitate si calitate in intreaga lume. In anul fiscal 2023, Grupul avea aproximativ 100.000 de angajati si vanzari de 47,6 miliarde de euro. Cheltuielile de cercetare si dezvoltare inainte de articolele speciale s-au ridicat la 5,8 miliarde de euro. Pentru mai multe informatii, accesati www.bayer.com.

Despre Daruieste Viata

De mai bine de 12 ani, Daruieste Viata construieste si reconstruieste sectii, spitale, sperante, investind peste 60 mil. euro in sistemul medical din Romania, fonduri stranse exclusiv din donatii si sponsorizari. Daruieste Viata a oferit sprijin bolnavilor de cancer in relatia cu Autoritatile, a modernizat mai multe sectii de oncologie din tara (Brasov, Timisoara, Cluj, Bucuresti) si a demarat cel mai mare proiect de implicare sociala din ultimii ani: constructia Spitalului de Copii de la Bucuresti, in prezent functional. Peste 350.000 de persoane fizice si peste 8.000 de companii fac parte din comunitatea Marie Curie.

Contact:

Persoana de contact:

Florentina Crusitu

Communication Department

Email: florentina.crusitu@bayer.com

Declaratii anticipative

Acest document poate include declaraţii anticipative in baza presupunerilor şi estimarilor actuale realizate de Grupul Bayer sau echipa de management a subgrupului. Diferite riscuri cunoscute şi necunoscute, incertitudini şi alţi factori pot conduce la diferenţe semnificative intre rezultatele viitoare efective, situaţia financiara, dezvoltarea sau performanţele companiei şi estimarile indicate in prezentul document. Printre aceşti factori se numara factorii prezentaţi in rapoartele publice ale Bayer care sunt disponibile pe website-ul Bayer la www.bayer.com. Compania nu-şi asuma nicio raspundere pentru a actualiza aceste declaraţii anticipative sau pentru a le adapta la evenimentele sau evoluţiile viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner