spot_img

Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

În urmă cu puțină vreme am fost contactată de rudele domnului I.R. din Brașov. Acesta din urmă, în vârstă de 74 de ani, fusese diagnosticat cu cancer la plămân, având deja metastaze și în zona ficatului. Întrucât tratamentul recomandat (chimioterapia) are de obicei efecte secundare destul de greu de suportat mai ales pentru o persoană mai în vârstă, familia domnului a decis să achiziționeze Bio Active MC, care să fie luat ca și adjuvant pe perioada tratamentului. Administrând câte 3 pliculete/zi, pacientul s-a simțit bine pe toată perioada tratamentului și imunitatea a fost menținută la cote optime. Dumnealui a decis să continue cu Bio Active și după chimioterapie și a constatat, după trei luni, ca stărea de sănătate s-a îmbunătățit considerabil. La ultima investigație s-a constatat o remisie a cancerului.

Un alt caz de menționat este cel al doamnei M. A., din județul Alba. În vârstă de 64 de ani, dumneaei a fost diagnosticată cu cancer de sân. După operație și tratamentul clasic, a constatat din păcate că boala a afectat și celălalt sân. Dumneaei a aflat despre Bio Active după ce terminase chimioterapia și a decis să-l încerce. A luat mai întâi 2 pliculețe/zi și a observat că se simte puțin mai bine. Ulterior a trecut la 3 pliculețe/zi și ne-a declarat că la ultima investigație medicul a fost plăcut surprins de starea dumneaei. Continuă și acum administrarea de Bio Active și ne va ține la curent cu starea de sănătate.

Veste bună pentru pacienții din Iași, Bacău și Neamț: din luna iunie Bio Active MC se găsește și în farmaciile Sfântul Spiridon din Iași, Bacău și Piatra Neamț!

SINGURUL PRODUS 100% EXTRACT DIN CIUPERCA LUI DUMNEZEU! GARANȚIA CALITĂȚII JAPONEZE! MINIME ÎMBUNĂTĂȚIRI ÎN 10-12 ZILE! SFATURI PERSONALIZATE DE ADMINISTRARE DATE DE SPECIALIȘTI, MAI PUȚINE DURERI, MAI PUȚINE STĂRI DE RĂU, MAI MULTĂ VITALITATE!

Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție autorizate, menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

Bio Active MC este un supliment alimentar și nu înlocuiește tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcție de organismului fiecărei persoane, dar este întrutotul natural și ajută la buna funcționare a organismului. De asemenea, prin bogatul conținut de Beta-D-glucan, luptă cu celulele canceroase.

 De ce Bio Active MC?

  • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  • Deoarece conține 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită ”Ciuperca lui Dumnezeu” cunoscută pentru acțiune anti-tumorală puternică.
  • Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrășăminte chimice.
  • Deoarece Bio Active MC îți oferă garanția calității japoneze, prin mărcile primite de la asociații de Medicină Alternativă și Complenetară din Japonia.
  • Deoarece îl achiziționezi din farmacie sau plafar, cu indicații de administare personalizate.
  • Deoarece vezi minime îmbunătățiri ale stării de sănătate în 10-12 zile !
  • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  • Conține 120 de elemente necesareorganismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) și este ușor de înghițit și de asimilat!

Autor: Daniela Cismaru Inescu

SC Euro Japan Trading,

Tel/Fax: 0368/ 452 849 • Mobil: 0723.93.30.17

E-mail: office@ejtrading.eu • Web: www.ejtrading.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner